Indland

Åbent hus med fokus på brandcancer var en succes

Sidste lørdag var der åbent hus hos Padborg Frivillige Brandværn. De frivillige brandfolk i det sønderjyske ville sammen med Brandfolkenes Cancerforening gøre opmærksom på brandfolks øgede risiko for at udvikle forskellige former for cancer under sloganet ”Sammen i Kampen Mod Brandcancer”. Og der var stor interesse for arrangementet.

Materiel

Ny autosprøjte til Padborg Frivillige Brandværn

Ved et åbent hus-arrangement i sidste weekend indviede Padborg Frivillige Brandværn officielt brandværnets nye autosprøjte. Autosprøjten er købt brugt i Holland, og nøglerne blev overrakt af Brand og Redning Sønderjylland, hvorefter brandværnet også modtog nye røgdykkerhuer fra Viking samt nye kompositflasker fra Safer Scandinavia.

Brandvæsen

Starter som brandmand – efter syv år i ungdomsbrandværn

Efter syv år som ungdomsbrandmand er Charlotte Falk Berg startet som brandmand m/k hos Padborg Frivillige Brandværn. I sidste måned kunne den kun 18-årige Charlotte Falk Berg således hænge indsatsdragten fra Grænseegnens Ungdomsbrandværn på knagen for sidste gang. Det var dog ikke for at sige farvel til brandmandsfaget, men for at hoppe i indsatsdragten hos Padborg Frivillige Brandværn.