Ny beredskabschef i Haderslev Kommune

Esge HomiliusEsge Homilius tiltræder den 1. marts 2012 som ny beredskabschef i Haderslev Kommune. Han kommer fra en stilling som sektionschef i Beredskabsstyrelsen Sydjylland og har i de seneste 20 år arbejdet med beredskab og ledelse. En af den nye beredskabschefs første store opgaver bliver at forhandle et større aftalekompleks på plads om brandslukning i Vojens og Haderslev.

“Med valget af Esge Homilius har vi fået en person, der både kan sikre udvikling og håndtere en række nye opgaver og som allerede har et særdeles godt kendskab til en lang række af de samarbejdspartnere, han vil møde i jobbet som beredskabschef”, siger Rune Larsson, direktør for Erhvervs- og Borgerservice i Haderslev Kommune.

Som sektionschef i Beredskabsstyrelsen har Esge Homilius varetaget den daglige kontakt til kommunale beredskabschefer og politi. “Som beredskabschef skal man være med til at skabe sikkerhed og tryghed for borgerne, og det arbejde kommer til at ske i et tæt samarbejde med politikere, beredskabskommissionen, administrationen men i høj grad også via et samarbejde med de frivillige brandværn, som har en stærk kultur her i området”, siger Rune Larsson.

Esge Homilius er uddannet officer fra Beredskabsstyrelsen, og har siden uddannet sig til produktionsingeniør. I 2011 afsluttede han en MBA fra Aarhus Universitet. Privat er Esge Homilius gift med Anette. Parret har tre døtre og driver sammen et deltidslandbrug på en ejendom mellem Haderslev og Vojens.

Annonce

Hexagon Safety & Infrastructure