Ny beredskabschef i Ringsted Kommune

Ringsteds nye beredskabschef bliver den 43-årige Henrik Nilsson, der kommer fra en stilling som beredskabschef i Odder og Samsø Kommuner. Han begynder i jobbet 1. december 2011. Henrik Nilsson har siden 1987 været beskæftiget med dansk redningsbredskab og har gennem årene uddannet sig med en mastergrad i brandsikkerhed hos DTU, ligesom han har en europæisk diplomuddannelse i brandteknik. Henrik Nilsson har været ansat under Beredskabsstyrelsen frem til 2002 og har derfra en 4-årig officersuddannelse.

Efterfølgende flyttede han til Slagelse og var ansat ved Slagelse Brandvæsen i fem år, heraf to år som beredskabschef. Endvidere er det blevet til to år som stationsleder i Falck i Nykøbing F.

“Vi glæder os meget over, at Ringsted har kunnet tiltrække en beredskabsmæssig kapacitet som Henrik Nilsson, der både har en meget tung uddannelsesmæssig ballast inden for beredskabsarbejdet, og samtidig har en solid erfaring som beredskabschef fra en række andre kommuner”, siger borgmester og formand for kommunens beredskabskommission Niels Ulrich Hermansen i forbindelse med ansættelsen af Henrik Nilsson.

Familien er i dag bosat i Odder, hvor parrets to piger henholdsvis går i 9. kl. og 3. G på gymnasiet. Familien flytter til Sjælland i forbindelse med Henrik Nilssons nye job.

Annonce

Hexagon Safety & Infrastructure