Indlandsnyheder

Her kan du læse alle BeredskabsInfos artikler fra sektionen Indland. Artiklerne vises i kronologisk rækkefølge med de nyeste først. Husk, at vi altid meget gerne modtager nyhedstips.

Samarbejde om forebyggelse i børnehøjde

Arkivfoto: Google Maps

Beredskabsforbundets Roskilde-kreds samt Roskilde Brandvæsen og sundhedsplejen i Roskilde Kommune har indledt et nyt samarbejde. Det handler om at forebygge ulykker med fokus på de helt små børn. Det vil ske gennem tilbud om forebyggelseskurser til nye familier, hvor man forventer over 200 årlige deltagere.

HOD: Strukturudvalgets rapport mangler struktur og substans

stationer--brs-740-1

Den længe ventede rapport fra Redningsberedskabets Strukturudvalg mangler struktur og substans. Sådan lyder vurderingen fra HOD, der organiserer en række af Beredskabsstyrelsens medarbejdere. Ifølge HOD’s formand, Niels Tønning, har strukturudvalget ikke formået at levere det forventede resultat i form af et bud på en fremtidig reform af beredskabsområdet.

Brandfolk: Vi har mistet endnu mere tillid til beredskabschefen

Foto: Google Maps

Konsulentrapporten om forholdene i Lejre Brandvæsen bliver mødt med skepsis af brandfolkene i Kirke Hyllinge. Efter en gennemgang af rapporten mener brandfolkene således, at beredskabschefens udtalelser til konsulenterne flere steder er misvisende. Meldingen fra brandfolkenes tillidsmand er, at de har mistet troen på et fremtidigt samarbejde med beredskabschefen.

BIOS: Nu skal vi finde højt kvalificerede medarbejdere

Blink - Ambulance 01

Det hollandsk-ejede BIOS Ambulance Service er i arbejdstøjet efter gårsdagens udbudssejr i Region Syddanmark. Selskabet – der allerede har tegnet overenskomst med 3F – ser det som en vigtig opgave af finde højt kvalificerede medarbejdere i lokalområdet. Og så varsler selskabet, at det er interesseret i at deltage i flere udbud.