Mange brandvæsener har jævnligt annoncer på vores jobmarked, og hver bestilling koster brandvæsenet ressourcer til behandling af faktura, betaling osv. Derfor tilbyder vi nu en fastprisaftale, hvor der mod betaling af en fast, årlig pris på 6.000 kr. er ubegrænset adgang til at bruge jobmarkedet.

Fastprisaftalen omfatter alle former for annoncer. Der kan løbende bringes jobannoncer, annoncerne kan have ubegrænset varighed, der kan være et ubegrænset antal annoncer online på samme tid, og annoncerne kan udskiftes så tit, som det ønskes. Udover de almindelige, løbende jobannoncer kan der altså f.eks. bringes en fast annonce, hvor der søges deltidsbrandfolk. Annoncerne skal være linkannoncer – det vil sige annoncer, som vi linker til på f.eks. brandvæsenets hjemmeside eller rekrutteringsportal.

En fastprisaftale kan bestilles ved at kontakte salgsafdelingen. Du kan også med fordel bestille fastprisaftalen, samtidig med at du indrykker din næste annonce – så gælder aftalen i et år fra bestillingsdatoen.

Fastprisaftalen kan bestilles af alle brandvæsener, redningskorps og tilsvarende. Leverandører til beredskaber kan endvidere bestille fastprisaftalen efter nærmere aftale.