Du kan holde dig opdateret med de seneste nyheder fra BeredskabsInfo via vores RSS-feeds, som du kan abonnere på i mailprogrammer som Outlook eller via online-tjenester som Feedly.

Hvis du har en hjemmeside, er du selvfølgelig også velkommen til at bruge vores RSS-feeds på din hjemmeside. CMS-systemer som WordPress, Joomla og PHP-Fusion har indbyggede funktioner til visning af RSS-feeds, men du kan også vælge at gøre brug af eksterne tjenester, f.eks. den gratis RSS Dog, der giver dig mulighed for at få vist RSS-feeds ved at indsætte et lille JavaScript på din hjemmeside.

Vi tilbyder en række forskellige RSS-feeds, hvor du kan vælge mellem at abonnere på alle nyheder, alle kommentarer eller nyhederne fra bestemte sektioner. Alle vores feeds indeholder de 10 seneste nyheder/kommentarer.

Nyhedsfeeds
Andre feeds

Vi har også RSS-feeds for hvert enkelt af de tværgående emner, som vi kategoriserer vores artikler under. Dermed kan du følge med i dine særlige interesseområder og straks blive orienteret, hvis vi f.eks. bringer en artikel om dit lokale brandvæsen.

Du finder et link til emnets RSS-feed ved at klikke dig ind på emnet og derefter klikke på din browsers RSS-knap. Her vil du få vist tre feeds: Det generelle feed med alle vores artikler, det generelle feed med alle kommentarer samt det specifikke feed for emnet.