BeredskabsInfos målsætning er at levere en neutral og saglig nyhedsdækning, der omfatter alle dele af det danske beredskab.

Som bruger kan du hjælpe os med at gøre nyhedsdækningen bedre ved at give os et tip om nyheder, som du bliver opmærksom på. Det kan være nyheder, som du selv får kendskab til, eller nyheder fra andre medier. Hvis du sender en nyhed fra et andet medie, skal du bare huske at skrive mediets navn, så vi kan bringe en korrekt kildeangivelse. Du er også velkommen til at sende pressemeddelelser til os.

Du kan bruge formularen herunder til at sende os et nyhedstip, et link til et andet medie eller en pressemeddelelse. Nyhedstips kan også sendes på e-mail [email protected]. Det behøver ikke at være en komplet historie, du er også velkommen til at skrive nogle stikord, og så vil vi – i det omfang vi har ressourcer til det – selv prøve at undersøge historien nærmere. Bemærk, at du ikke kan sende spørgsmål eller lignende til os via denne formular.

Hvis du oplyser dit navn, vil det selvfølgelig aldrig blive videregivet til andre. Men du kan også vælge at være anonym i forhold til os – så undlader du blot at udfylde felterne med navn og e-mail.