På BeredskabsInfos Jobmarked har brandvæsener, redningskorps og virksomheder med tilknytning til redningsberedskabet mulighed for at annoncere efter nye medarbejdere.

Nærmere oplysninger om indrykning af jobannoncer kan læses her.

Beredskabsassistent til døgnvagten hos TrekantBrand i Fredericia
TrekantBrand søger hurtigst muligt en beredskabsassistent, der er uddannet mekaniker, til brandstationen i Fredericia. Så drømmer du om at blive fuldtidsbrandmand, og besidder du de rette kompetencer, så er her måske en mulighed for dig.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 11. juni 2023

Beredskabsassistent til Driftsafdelingen i Brand & Redning MidtVest
Grundet øget aktivitet søger Brand & Redning MidtVest en teknisk medarbejder med mødested i Herning. Du kommer sammen med en kollega til at have ansvaret for beredskabets logistikløsning, drift af vaskeri, røgdykkerværksted, slangecentral m.m.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 18. juni 2023

Mekanikerlærling til Brand & Redning MidtVest
Søger du en lidt anderledes mekanikerlæreplads – og muligheden for at blive en del af beredskabet? Så se her… Brand & Redning MidtVest søger lige nu en personvogns-mekanikerlærling til opstart efter sommerferien.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 18. juni 2023

Hovedstadens Beredskab søger en erfaren bygningskoordinator
Hovedstadens Beredskab søger en bygningskoordinator. Vi arbejder aktivt med at beskytte liv, miljø og værdier, og bygningerne spiller en vigtig rolle. Som bygningskoordinator vil du være med til at sikre en optimal drift af vores bygningsmasse og brandstationer.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 23. juni 2023

Falck i Nykøbing Falster søger paramediciner til fast dag/nattevagt
Er du uddannet paramediciner, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig vi mangler til fast dag/nattevagt hos Falck i Nykøbing Falster.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 30. juni 2023

Ambulanceasistenter/-behandlere til Struer, Herning og Ringkøbing
Er du uddannet inden for ambulance, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig vi mangler hos Falck i Struer, Herning og Ringkøbing.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 26. maj 2023

Brandfolk til fremtidig ansættelse på Pituffik Space Base (Thule Air Base)
Vectrus Services A/S yder service, drift og vedligehold af Pituffik Space Base, Grønland, under kontrakt med U.S. Goverment. Vi driver bl.a. brandvæsenet på basen og søger kontakt med interesserede brandfolk, som kunne tænke sig at høre nærmere om jobbet, vilkår, forhold osv. med henblik på evt. fremtidig ansættelse.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 26. maj 2023

Ambulance Syd søger ambulancereddere
Ambulancereddere, herunder makkerpar, søges til forskellige stationer og vagtformer hos Ambulance Syd.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 16. juni 2023

Beredskabsmedarbejder med mekanikerbaggrund til Banedanmark
Beredskab Banedanmark er i en rivende udvikling, og vi udvider vores afdeling i Fredericia. Du har nu muligheden for at blive en del af vores dygtige beredskabsteam, som udfører opgaver med specialiseret materiel og køretøjer samt arbejde med vedligeholdelse af jernbanemateriel.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 29. maj 2023

Survival Instruktør ved Maersk Training - Esbjerg (brandmand/erhvervsdykker)
Er du passioneret omkring sikkerhed i forbindelse med olie & gas, vind eller den maritime industri? Og er du motiveret til at dele ud af din viden og erfaring? Vil du arbejde som fuldtidsinstruktør på vores brede palette af sikkerhedskurser? Hvis ja, så kan det være, at du er vores nye Survival instruktør på Maersk Training – Esbjerg.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 31. maj 2023

Ambulancebehandler eller paramediciner til Falck i Køge
Er du uddannet inden for ambulance, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig vi mangler som ambulancebehandler eller paramediciner til DA/døgnvagt hos Falck i Køge.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 31. maj 2023

Savner du ambulancen? Ambulanceredder til deltids- eller timeansættelse
Lige nu søger Falck Ambulance Hovedstaden ambulancepersonale, der af den ene eller anden grund ikke ønsker en fuldtidsansættelse i ambulancetjenesten. Det eneste krav fra vores side er, at du som minimum præsterer 24 vagter i løbet af 12 måneder, samt deltager i vedligeholdsuddannelsesdage.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 30. maj 2023

Falck søger deltidsbeskæftigede brandmænd m/k
Falck søger et antal deltidsbeskæftigede brandmænd m/k til stationer i hele landet. Som brandmand deltager du i stationens brandberedskab samt dens udrykninger.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: Se opslaget