På BeredskabsInfos Jobmarked har brandvæsener, redningskorps og virksomheder med tilknytning til redningsberedskabet mulighed for at annoncere efter nye medarbejdere.

Nærmere oplysninger om indrykning af jobannoncer kan læses her.

Midtjysk Brand & Redning søger områdeleder til afdelingen for beredskabsmateriel
Midtjysk Brand & Redning er klar til at tage hul på en spændende udviklingsplan for de kommende 10 år med nye faciliteter, materiel og udstyr, uddannelse og kompetenceudbygning. Det kalder på nye kræfter og stiller nye krav til den fortsatte udvikling af Midtjysk Brand & Redning. Dertil søger vi en områdeleder med ansvar for fastansatte og beredskabsmateriel.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 4. juni 2024

Midtjysk Brand & Redning søger to områdeledere til vores deltidsansatte og uddannelsesafdeling
Midtjysk Brand & Redning er klar til at tage hul på en spændende udviklingsplan for de kommende 10 år. Det kalder på nye kræfter og stiller nye krav. Til den fortsatte udvikling af Midtjysk Brand & Redning søger vi derfor to operative områdeledere med ansvar for deltidsstyrken og beredskabets uddannelsesområde.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 4. juni 2024

Region Syddanmark søger sundhedsfaglig visitator med lyst til at gøre en forskel
Tænk, hvis det var dig, der som sygeplejerske, paramediciner eller ambulancebehandler sad klar til at besvare opkald, når der bliver ringet 1-1-2 ved akut sygdom eller ulykke i Region Syddanmark. Vi søger sundhedsfaglig visitator med lyst til at gøre en forskel i hvert opkald.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 4. juni 2024

Hovedstadens Beredskab søger forebyggelsesinspektører
I landets største kommunale beredskab er vores fornemmeste opgave ikke blot at slukke ildebrande – vi skal også forebygge at ulykken sker. Derfor er vores ambition at udvide vores korps af dygtige inspektører, som skal stå i spidsen for at forebygge skader på vores borgere, natur og ejendom i ejerkommunerne.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 9. juni 2024

Daglig leder til Falck i Esbjerg
Er du motiveret af at går forrest i en omskiftelig hverdag, hvor personale- og driftsledelse går hånd i hånd i en operativ brandfaglig kontekst? Trives du med at have ansvar, koordinere opgaver, motivere mennesker og træffe beslutninger for fuldtidsansatte brandfolk? Så skal du ikke tøve med at sende os en ansøgning til stillingen som daglig leder hos Falck i Esbjerg.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. juni 2024

Ambulance Sjælland søger patienttransportmedarbejdere til Vordingborg
Er du patienttransportmedarbejder, og har du lyst til at være en del af Ambulance Sjælland i Region Sjælland, skal du kigge med her. Vi søger medarbejdere til vores base i Vordingborg på D/A-vagt.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 27. maj 2024

Paramediciner/assistent (makkerpar) og assistent til Falck i Kalundborg
Paramediciner/ambulanceassistent (makkerpar) og ambulanceassistent søges til fast døgnvagt på Falck Ambulance Sjællands base i Kalundborg. Det vil være muligt på sigt at kombinere din ansættelse med vagter på vores private sundhedsklinikker og i vores aftaler omkring behandling i eget hjem.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. juni 2024

Ambulancebehandler til fast DA-vagt hos Falck i Holbæk
Falck søger ambulancebehandler til fast DA-vagt på vores base i Holbæk. Vi er en døgndækkende arbejdsplads, men vi ved, at fleksibilitet, autonomi og en god sammenhæng mellem privat- og arbejdsliv er vigtig for at trives og få hverdagen til at gå op.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. juni 2024

Ambulancebehandlere til fast dagvagt hos Falck i Dianalund
Ambulancebehandlere til fast dagvagt uden weekend- og natarbejde søges til Falck i Dianalund. Er I to, der ønsker at køre et rul sammen og præge kulturen på stationen, så se mere i opslaget.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. juni 2024

Ambulancebehandler til fast DA-vagt hos Falck i Næstved
Ambulancebehandler til fast DA-vagt søges til Falck Ambulance Sjællands base i Næstved. Vi har et stærkt fagligt fællesskab og et udviklende miljø, med gode muligheder for efter- og videreuddannelse – således har du i Falck mulighed for at styrke din viden og kompetencer med selvvalgt uddannelse.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. juni 2024

Ambulancebehandler til fast DN-vagt hos Falck i Næstved
Ambulancebehandler til fast DN-vagt søges til Falck Ambulance Sjællands base i Næstved. Vi er en mangfoldig arbejdsplads med et godt kollegialt sammenhold, der dyrker vores forskelligheder.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. juni 2024

Ambulancebehandler til fast døgnvagt hos Falck i Holbæk
Ambulancebehandler til fast døgnvagt søges til Falck Ambulance Sjællands base i Holbæk. I Falck er vores ambition at understøtte dig i dit liv og din udvikling. Vi er en døgndækkende arbejdsplads, men vi ved, at fleksibilitet, autonomi og en god sammenhæng mellem privat- og arbejdsliv er vigtig for at trives og få hverdagen til at gå op.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. juni 2024

Paramediciner/assistent (makkerpar) og assistent til Falck i Gørlev
Paramediciner/ambulanceassistent (makkerpar) og ambulanceassistent søges til fast døgnvagt til Falck Ambulance Sjællands base i Gørlev.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. juni 2024

Paramediciner til fast døgnvagt hos Falck i Slagelse
Paramediciner til fast døgnvagt søges til Falck Ambulance Sjællands base i Slagelse. Vi tilbyder et stærkt fagligt fællesskab og et udviklende miljø, med gode muligheder for efter- og videreuddannelse.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. juni 2024

Ambulancebehandler til fast døgnvagt hos Falck i Jyderup
Er du uddannet inden for ambulance, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig vi mangler hos Falck i Jyderup. Når du arbejder i en ambulance i Falck, er du et værdsat medlem af et fagligt, professionelt team, som redder liv og skaber tryghed for regionens borgere.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. juni 2024

Frivillig underviser i BorgerBeredskabet
Brug din fritid og beredskabsfaglige viden til at undervisere borgere – så samfundet i sidste ende bliver mere kriseparat. Du bliver klædt godt på med viden, beklædning og AV-udstyr – og du godtgøres for transport m.m. Kom med på holdet og bliv frivillig underviser i din region.
Se hele jobannoncen

Udløb: 19. juni 2024

Falck søger deltidsbeskæftigede brandmænd m/k
Falck søger et antal deltidsbeskæftigede brandmænd m/k til stationer i hele landet. Som brandmand deltager du i stationens brandberedskab samt dens udrykninger.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: Se opslaget