På BeredskabsInfos Jobmarked har brandvæsener, redningskorps og virksomheder med tilknytning til redningsberedskabet mulighed for at annoncere efter nye medarbejdere.

Nærmere oplysninger om indrykning af jobannoncer kan læses her.

Vagtcentraloperatør til Midtjysk Brand og Redning
Da en af vores vagtcentraloperatører er blevet optaget på uddannelse, søger Midtjysk Brand og Redning en ny operatør til vores vagtcentral. Vagtcentralen er døgnbemandet og har mange forskellige typer alarmbehandlings- og overvågningsopgaver.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 15. august 2024

Redder/brand til døgnvagt hos Falck i Kolding
Falck søger en funktionsuddannet brandmand til en stilling som døgnvagt på Falck-stationen i Kolding. Som redder/brand i Falck bliver du en del af et godt kollegialt sammenhold, og samtidig får du løbende vedligeholdt din uddannelse.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 15. august 2024

Samsø Redningskorps søger ambulancebehandler
Samsø Redningskorps tilbyder et redder-job, hvor du sammen med 18 andre medarbejdere skal løse stationens opgaver, herunder ambulancedrift (primært), brand & redning, autohjælp, sygetransport, bådberedskab samt daglige drift af vognpark og bygninger.
Se hele jobannoncen

Udløb: 10. september 2024

Roskilde Brandvæsen søger to beredskabsassistenter til Brandtjenesten
Roskilde Brandvæsen er i gang med en transformationsfase med sigte på at tilpasse os fremtidens udfordringer og imødekomme kommunens varierede behov. Vi søger nu to beredskabsassistenter til Brandtjenesten.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 12. august 2024

Sagsbehandler til brandforebyggelse hos Brand & Redning MidtVest
Brænder du for sagsbehandling af nye risikovirksomheder, energiparker og spektakulære byggerier i den del af Danmark, hvor den grønne omstilling har allermest fart på? Så er det måske dig, vi lige står og mangler hos Brand & Redning MidtVest.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 19. august 2024

Ambulancebehandler eller paramediciner til døgnvagt hos Falck i Lemvig
Er du uddannet inden for ambulance, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig vi mangler som ambulancebehandler eller paramediciner til døgnvagt hos Falck i Lemvig.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 15. august 2024

TrekantBrand søger en vice-/beredskabsinspektør til forebyggelsesteam
TrekantBrand er et af landets største kommunale redningsberedskaber, og vi søger lige nu en fagligt og analytisk stærk vice-/beredskabsinspektør til vores forebyggelsesteam, der bl.a. skal være med til at styrke myndigheds- og planlægningsarbejdet med vores mange risikovirksomheder.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 12. august 2024

Advanced Paramedic til ambulance, akutbil, lægevagt og akutlægebil
Ambulance Sjælland søger Advanced Paramedic til ambulance/akutbil i Køge/Stege, Maribo/Nakskov, Ringsted/Nykøbing Sjælland eller Advanced Paramedic/paramediciner til lægevagt i Ringsted/akutlægebil Næstved.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 21. juli 2024

Buschauffør til TrekantBrand
Ved siden af vores beredskabslovsmæssige forpligtigelser løser TrekantBrand en række sideaktiviteter for vores ejerkommuner, hvoraf bustjenesten er den største opgave. Vi søger lige nu en buschauffør i Fredericia.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 23. august 2024

Ambulance Sjælland søger timereddere (ambulancebehandler eller paramediciner)
Er du ambulancebehandler eller paramediciner, og har du lyst til at være en del af Ambulance Sjælland i Region Sjælland, så søger vi ambulancebehandlere og paramedicinere til timeansættelse i område Nord, Midt og Syd.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 15. august 2024

Beredskabsinspektør til Beredskab Fyn
Beredskab Fyn søger en nytænkende, samarbejdende og serviceorienteret beredskabsinspektør med eller uden beredskabserfaring. Du bliver en del af vores Forebyggende Afdeling.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 15. august 2024

Paramediciner til Ambulance Sjællands base i Nakskov
Er du paramediciner, og har du lyst til at være en del af den nye ambulancetjeneste i Region Sjælland? Ambulance Sjælland søger paramediciner på døgnvagt til Område Syd, basen i Nakskov.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 31. juli 2024

Uddannelsesleder for ambulancebehandlerelever
Brænder du for ledelse, og ønsker du at bidrage til udviklingen af fremtidens kolleger i ambulancetjenesten? Som led i ambitionen om at styrke organiseringen af arbejdet omkring ambulancebehandlerelever i Region Hovedstadens Akutberedskab, har vi oprettet en ny stilling som uddannelsesleder for ambulancebehandleruddannelsen.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 11. august 2024

Vice-/beredskabsinspektør med flair for IT og operativ planlægning
Har du interesse for at arbejde med operativ planlægning og særligt IT-understøttelse af dette? Brænder du for at arbejde i krydsfeltet mellem teknologi og beredskabsfaglighed? Så er du måske TrekantBrands nye vice- eller beredskabsinspektør til operativ planlægning.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 9. august 2024

Viceberedskabsinspektør til Vestsjællands Brandvæsen
Viceberedskabsinspektør søges til spændende stilling, hvor fokus er rettet imod faglighed, udvikling og kvalitet. Da vi ønsker at styrke vores samlede opgaveløsning, søger Vestsjællands Brandvæsen en medarbejder, som har en bred beredskabsfaglig viden og erfaring på det operative område, som vil hjælpe os med vores vision om at være en faglig stærk stab.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 12. august 2024

Ambulanceassistent, behandler eller paramediciner til Falcks station Sydhavnen
Lige nu søger Falck Ambulance Hovedstaden en assistent, behandler eller paramediciner pr. 1. oktober 2024. Du skal kunne se dig selv i en fast dag-dag stilling fra station Sydhavnen.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 15. august 2024

Ambulanceassistenter/-behandlere til dagvagt hos Falck i Kirke Hyllinge
Er du uddannet inden for ambulance, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig vi mangler hos Falck i Kirke Hyllinge. Vi søger ambulanceassistenter/-behandlere til dagvagt uden weekendvagter.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. september 2024

Ambulanceassistent søges til dag-nat-stilling hos Falck i Farum
Lige nu søger Falck Ambulance Hovedstaden en ambulanceassistent. Du skal kunne se dig selv i en dag-nat-stilling på station Farum.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 29. juli 2024

Fuldtids-instruktør ved Maersk Training i Esbjerg
Er du passioneret brandmand, der elsker dele ud af din viden og formidle din viden videre? Funktionsuddannet holdleder og evt. røgdykkerinstruktør søges til stilling som fuldtids-instruktør ved Maersk Training i Esbjerg.
Se hele jobannoncen

Udløb: 20. august 2024

Ambulancepersonale til til fast dag-aftenvagt hos Falck i Gladsaxe
Lige nu søger Falck Ambulance Hovedstaden assistenter, behandlere eller paramedicinere til en nystartet dag-aftenvagt fra station Gladsaxe. Vagtrytmen vil løbe over et 5 ugers rul, med fri 3 ud af 5 weekender (mødetid kl. 7-19 og 11-23).
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 26. august 2024

Ambulanceassistent til fast døgnvagt hos Falck i Kokkedal
Lige nu søger Falck i Kokkedal en ambulanceassistent til en ledig stilling på fast døgnvagt med start den 1. oktober 2024. Hvis du kan se sig selv i en døgnstilling på en hyggelig og meget socialt aktiv station, hvor der er god plads, masser af natur, høj faglighed og et fantastisk kollegaskab, så har vi stillingen til dig.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 26. august 2024

Assistent, behandler eller paramediciner til Falck i Kalundborg
Ambulanceredder (assistent, behandler, paramediciner) søges til Falck i Kalundborg. Er du uddannet inden for ambulance, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig, vi mangler.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. september 2024

Assistent, behandler eller paramediciner til Falck i Gørlev
Ambulanceredder (assistent, behandler, paramediciner) søges til Falck i Gørlev. Er du uddannet inden for ambulance, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig, vi mangler.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. september 2024

Driftschef til Samsø Redningskorps
Samsø Redningskorps søger en driftschef. Driftschefen refererer til direktøren, som driftschefen skal holde orienteret om de løbende drifts- og personaleforhold – især når der måtte ske utilsigtede hændelser eller være særlige forhold vedr. indsatsopgaver. Driftschefen er endvidere kvalitetsansvarlig og har det daglige ansvar for, at det kørende materiel er fuldt funktionsdygtigt.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 9. august 2024

Falck søger deltidsbeskæftigede brandmænd m/k
Falck søger et antal deltidsbeskæftigede brandmænd m/k til stationer i hele landet. Som brandmand deltager du i stationens brandberedskab samt dens udrykninger.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: Se opslaget