På BeredskabsInfos Jobmarked har brandvæsener, redningskorps og virksomheder med tilknytning til redningsberedskabet mulighed for at annoncere efter nye medarbejdere.

Nærmere oplysninger om indrykning af jobannoncer kan læses her.

Viceberedskabsdirektør/souschef til Nordvestjyllands Brandvæsen
Nordvestjyllands Brandvæsen vil være Danmarks bedste brandvæsen. Til dette mangler vi dig som ny viceberedskabsdirektør/souschef.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 18. juli 2021

Undervisere til Ambulancebehandleruddannelsen
Ambulancebehandleruddannelsen på U/NORD i Hillerød er i kraftig vækst, og derfor søger vi lige nu både timelønsansatte og fastansatte undervisere til uddannelsen.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 30. juni 2021

Administrativ medarbejder til Lolland-Falster Brandvæsen
Er du en blæksprutte, der trives med mange forskellige typer opgaver, og som kan tåle at få beskidte hænder? Lolland-Falster Brandvæsen søger administrativ medarbejder.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 28. juli 2021

Østjyllands Brandvæsen søger beredskabsassistenter
Østjyllands Brandvæsen søger pr. 1. august 2021 og de efterfølgende måneder et antal beredskabsassistenter til vores stationer i Aarhus.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: Se opslaget

Alarmoperatører til 1-1-2 Alarm og Operationscenter
Hovedstadens Beredskabs operative ledelse søger et antal nye alarmoperatører. Alarmoperatørens opgave er at kommunikere professionelt på 1-1-2 Alarm og operationscentret.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 30. juni 2021

Falck søger ambulanceinstruktører til Region Sjælland
Da flere af Falcks dygtige instruktører har søgt nye udfordringer inden for Falcks ambulancetjeneste, søger vi nu instruktører til fire ledige stillinger i Region Sjælland.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 20. juni 2021

Falck søger deltidsbeskæftigede brandmænd m/k
Falck søger et antal deltidsbeskæftigede brandmænd m/k til stationer i hele landet. Som brandmand deltager du i stationens brandberedskab samt dens udrykninger.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: Se opslaget