På BeredskabsInfos Jobmarked har brandvæsener, redningskorps og virksomheder med tilknytning til redningsberedskabet mulighed for at annoncere efter nye medarbejdere.

Nærmere oplysninger om indrykning af jobannoncer kan læses her.

Servicemedarbejder til Uddannelsesafdelingen i Beredskab & Sikkerhed
Beredskab & Sikkerhed søger en ny medarbejder til vores Uddannelsesafdeling. Her vil de primære arbejdsopgaver ligge indenfor den enhed, der varetager eftersyn af håndslukningsmateriel på kommunale ejendomme.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 20. februar 2023

Brand- og beredskabskoordinator søges til Syddansk Universitet
Motiveres du af en vekselvirkning mellem drift og udvikling? Og har du samtidig lyst til at arbejde med brand og beredskab i en vigtig samfundsinstitution? Så er du måske vores nye kollega hos Syddansk Universitet.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. marts 2023

To instruktører på fuld tid til førstehjælp og forebyggelse af brand
Er du glad for at undervise? Kan du engagere andre, og er du godkendt førstehjælpsinstruktør? Hovedstadens Beredskab søger to fuldtidsinstruktører til vores afdeling Rådgivning & Uddannelse, hvor du vil få ansvar for at uddanne medarbejdere i vores otte ejerkommuner.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 12. februar 2023

Proces- og organisationskonsulent til Beredskab Fyn (barselsvikariat)
Beredskab Fyn er i udvikling – vil du med på holdet? Som proces- og organisationskonsulent bliver du en del af Projekt og Analyse med ansvar for at understøtte og udvikle hele organisationen.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 19. februar 2023

Region Hovedstaden søger paramedicinere med mod på udvikling af PHV-konceptet
Akutberedskabet i Region Hovedstaden søger paramedicinere. Din primære opgave vil være en kombination af ambulancevagter på vores ambulancebase i Hvidovre, vagter på vores PHV/Akutbil i Dragør samt have en vigtig funktion på vores vagtcentral som PHV-koordinator.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 19. februar 2023

Vagtcentralmedarbejder til Nordsjællands Brandvæsen
Brænder du for at gøre en forskel for især svage og ældre medborgere, og kan du bevare overblikket i pressede situationer? Nordsjællands Brandvæsens døgnbemandede vagtcentral søger vagtcentralmedarbejder M/K til tiltrædelse snarest muligt.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 13. februar 2023

Ambulancepersonale til Falck Region Midtjylland
Er du uddannet inden for ambulance, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig vi mangler hos Falck i Hvide Sande, Ringkøbing, Herning, Struer, Holstebro eller Viborg.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 15. februar 2023

Ambulancepersonale til kombineret dag- og aftenvagt hos Falck i Gladsaxe
Falck-stationen i Gladsaxe er bredt sammensat med mange unge kræfter og et ungt miljø i en travl hverdag. Er du uddannet inden for ambulance, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig vi mangler.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 12. februar 2023

Falck i Kolding søger redder til liggende sygetransport
Falck leverer liggende sygetransport til Region Syddanmark, og Falck i Kolding søger nu en redder til en fuldtidsstilling indenfor ikke-behandlingskrævende liggende sygetransport.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 5. februar 2023

Falck Hovedstaden søger ambulancereddere til deltids- eller timeansættelse
Lige nu søger Falck Ambulance Hovedstaden ambulancepersonale, der af den ene eller anden grund ikke ønsker en fuldtidsansættelse i ambulancetjenesten. Vi lover dig et spændende, udviklende og meningsfuldt arbejde.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. april 2023

Underviser søges til auto og personredning
AMU JUUL – Danmarks nye redderskole – søger underviser til auto og personredning.
Se hele jobannoncen

Udløb: 6. februar 2023

Falck søger deltidsbeskæftigede brandmænd m/k
Falck søger et antal deltidsbeskæftigede brandmænd m/k til stationer i hele landet. Som brandmand deltager du i stationens brandberedskab samt dens udrykninger.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: Se opslaget