På BeredskabsInfos Jobmarked har brandvæsener, redningskorps og virksomheder med tilknytning til redningsberedskabet mulighed for at annoncere efter nye medarbejdere.

Nærmere oplysninger om indrykning af jobannoncer kan læses her.

Undervisere til ambulancebehandleruddannelsen
Uddannelsen til ambulancebehandler i Hillerød søger fuldtidsundervisere, primært til det præhospitale område inden for ambulance.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. februar 2019

Ambulance Syd søger ambulancereddere til Fyn og Jylland
Ambulance Syd søger nye kolleger på vores ambulancer på Fyn og i Jylland, som gerne vil være en del af vores spændende ambulancevirksomhed, der fortsat er i rivende udvikling.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 25. januar 2019

Paramediciner eller ambulancebehandler til Region Hovedstaden
Vil du være en del af Akutberedskabet i Region Hovedstaden, hvor det handler om at redde liv? Vi søger en paramediciner eller ambulancebehandler med tiltrædelse den 1. marts 2019.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 25. januar 2019

Reddere til Hovedstadens Beredskab
Vil du køre ambulance i Hovedstadens Beredskab? Lige nu søger vi ambulanceassistenter, ambulancebehandlere og paramedicinere til vores ambulancetjeneste.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 31. januar 2019

Falck søger udrykningsleder (brand) til Greve, Tåstrup og Lellinge
Falck søger udrykningsleder (brand) til Greve, Tåstrup og Lellinge. Du blive en del af et ledelsesteam på tværs af stationerne.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 15. januar 2019

Østjyllands Brandvæsen søger to beredskabsinspektører til Forebyggende Afdeling
Forebyggende Afdeling i Østjyllands Brandvæsen søger to beredskabsinspektører, der kommer til at arbejde tæt sammen med 11 dygtige kollegaer med specialistviden indenfor brandforebyggelse.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 24. januar 2019

Sundhedsfaglig visitator til AMK-vagtcentralen i Slagelse
Region Sjælland søger ny kollega til 1-1-2 AMK-Vagtcentralen. Du skal være uddannet ambulancebehandler, paramediciner eller sygeplejerske med bred erfaring fra akutområdet.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 20. januar 2019

Ambulancepersonale søges til Falck Ambulance Storkøbenhavn
Falck søger assistenter, behandlere og paramedicinere, der vil være med til at sikre den høje kvalitet, til Falck Ambulance Storkøbenhavn.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 31. januar 2019

Ambulancepersonale til Falck Nordsjælland
Er du assistent, behandler eller paramediciner, og vil du være en del af holdet, der leverer en høj faglig standard til borgerne i Nordsjælland? Så søger Falck ambulancepersonale til Nordsjælland.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 31. januar 2019

Trekantområdets Brandvæsen søger deltidsbrandmænd
Trekantområdes Brandvæsen varetager de beredskabsopgaver, som tidligere lå i henholdsvis Vejen, Kolding, Billund, Fredericia, Vejle og Middelfart kommuner.
Se hele jobannoncen

Udløb: Se opslag