På BeredskabsInfos Jobmarked har brandvæsener, redningskorps og virksomheder med tilknytning til redningsberedskabet mulighed for at annoncere efter nye medarbejdere.

Nærmere oplysninger om indrykning af jobannoncer kan læses her.

Ambulancebehandleruddannelsen søger fuld- og deltidsunderviser
Ambulancebehandleruddannelsen på U/NORD i Hillerød er i kraftig vækst, og derfor søger vi fastansatte undervisere til uddannelsen, som skal være med til at styrke vores uddannelse og fastholde vores høje faglige niveau og kvalitet.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 29. august 2022

Ambulancebehandleruddannelsen søger timelønsunderviser
Ambulancebehandleruddannelsen på U/NORD i Hillerød er i kraftig vækst, og derfor søger vi timelærerundervisere til uddannelsen, som skal være med til at styrke vores uddannelse og fastholde vores høje faglige niveau og kvalitet.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 5. september 2022

Fagansvarlig (Ungdomsbrandkorpset) og faginstruktør (Rådgivning & Uddannelse)
Hovedstadens Beredskab søger i ungdomsbrandkorpset en halvtids fagansvarlig for grundforløbet i vores Ungdomsbrandkorps samt en halvtids fagligt stærk instruktør til vores afdeling Rådgivning & Uddannelse, der udbyder beredskabsfaglige forløb, kurser m.m.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 30. august 2022

Brandreddere til Falck i Randers
Falck i Randers søger to brandreddere. Som brandredder indgår du i døgnvagt-turnus på vagtholdet. Du kommer til at varetage brandrelaterede opgaver, opgaver på Specialværkstedet samt diverse forefaldende opgaver.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 22. august 2022

Sektionsleder til Driftsplanlægning i Akutberedskabet i Region Hovedstaden
Region Hovedstadens Akutberedskab søger en sektionsleder, som udover personaleansvar for en gruppe dygtige og motiverede vagtplanlæggere, også skal bidrage til at styrke og udvikle Akutberedskabets datadrevne planlægning og opfølgning på driften.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 4. september 2022

Falck i Roskilde søger personale til liggende sygetransport
Er du uddannet til at udføre ikke-behandlingskrævende liggende patientbefordring, eller er du tidligere ambulanceuddannet? Falck i Roskilde søger personale til liggende sygetransport.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 19. september 2022

Vagtcentralassistent søges til Vestsjællands Brandvæsen
Brænder du for at yde god service, arbejde målrettet med udvikling og kvalitetssikring? Så er du måske den rette til vores team i Vestsjællands Brandvæsens døgnbemandede vagtcentral.  Du kommer til at indgå i et team bestående af seks medarbejdere og en daglig leder.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 22. august 2022

Ambulanceassistent til Falck i Holstebro
Er du uddannet inden for ambulance (mindst ambulanceassistent), og vil du være en del af holdet, så er det måske dig vi mangler hos Falck i Holstebro.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 28. august 2022

Ambulancebehandler til Falck i Struer
Falck i Struer søger ambulancebehandler. Som ambulancebehandler hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter og formindske smerter og andre symptomer.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 28. august 2022

Ambulanceassistent til Falck i Struer
Er du uddannet inden for ambulance (mindst ambulanceassistent), og vil du være en del af holdet, så er det måske dig vi mangler hos Falck i Struer.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 28. august 2022

BI Analytiker til Hovedstadens Beredskab
Hovedstadens Beredskab søger en BI Analytiker, der ønsker at være med til sikre, at beslutninger i forbindelse med livsvigtige samfundsopgaver træffes på et velunderbygget grundlag.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 21. august 2022

Specialarbejder til Hovedstadens Beredskab
En stilling som specialarbejder i Hovedstadens Beredskabs tekniske afdeling er ledig til besættelse snarest muligt. Du vil blive tilknyttet afdelingen Teknik, Brandhaneområdet, der bl.a. varetager  servicering og reparation af Hovedstadens Beredskabs 8.400 brandhaner.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 21. august 2022

Studentermedhjælper til brandmuseet på Vesterbro Brandstation
Hovedstadens Beredskab søger en dygtig studentermedhjælper til vores brandmuseum, som ligger i nye og fine lokaler på Vesterbro Brandstation. Da vi er et mindre museum, får du et selvstændigt ansvar og en bred vifte af opgaver.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 18. august 2022

Beredskabsinspektør til Forebyggende afdeling hos Slagelse Brand og Redning
Slagelse Brand og Redning har brug for en beredskabsinspektør, som primært vil have sin gang på brandstationen i Sorø. Du vil komme til at indgå i et team af højt motiverede medarbejdere.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 19. august 2022

Bygningshåndværker til drift og vedligehold med erfaring som brandmand
Søger du et afvekslende og spændende job, hvor du er med til at understøtte beredskabet? Har du en håndværksmæssig baggrund og er uddannet brandmand? Beredskab Fyn er i udvikling – vil du med på holdet?
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 31. august 2022

Falck søger deltidsbeskæftigede brandmænd m/k
Falck søger et antal deltidsbeskæftigede brandmænd m/k til stationer i hele landet. Som brandmand deltager du i stationens brandberedskab samt dens udrykninger.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: Se opslaget