På BeredskabsInfos Jobmarked har brandvæsener, redningskorps og virksomheder med tilknytning til redningsberedskabet mulighed for at annoncere efter nye medarbejdere.

Nærmere oplysninger om indrykning af jobannoncer kan læses her.

Lejre Kommune søger beredskabschef
Vil du sætte dit præg på Lejre Brandvæsen? Vi tilbyder et spændende job som beredskabschef i en landkommune tæt på hovedstaden.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 13. april 2020

Ambulancepersonale søges til Falck Region Hovedstaden
Falck søger i øjeblikket både fuldtids- og timelønnede reddere på alle kompetenceniveauer til stationer i Region Hovedstaden.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 30. juni 2020

Ambulancebehandler søges til Bornholm
Falck Bornholm søger en ambulancebehandler, der vil være med til at sikre den høje kvalitet og sætte sit præg på udviklingen.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. maj 2020

Vil du køre ambulance i Hovedstadens Beredskab?
Lige nu søger Hovedstadens Beredskab ambulanceassistenter, ambulancebehandlere og paramedicinere til vores ambulancetjeneste.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 2. april 2020

Projektansættelse som beredskabsmedarbejder
Sønderborg Brand & Redning søger en medarbejder, der kan bistå med revidering af kommunens risikobaserede dimensionering samt opgaver i forbindelse med beredskabsplanlægning.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 13. april 2020

Falck søger deltidsbeskæftigede brandmænd m/k
Falck søger et antal deltidsbeskæftigede brandmænd m/k til stationer i hele landet. Som brandmand deltager du i stationens brandberedskab samt dens udrykninger.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: Se opslaget