På BeredskabsInfos Jobmarked har brandvæsener, redningskorps og virksomheder med tilknytning til redningsberedskabet mulighed for at annoncere efter nye medarbejdere.

Nærmere oplysninger om indrykning af jobannoncer kan læses her.

Ambulancebehandler eller paramediciner til Falck i Bjerringbro
Er du uddannet inden for ambulance, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig vi mangler som ambulancebehandler eller paramediciner til døgnvagt hos Falck i Bjerringbro.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 15. marts 2024

Assistenter, behandlere eller paramedicinere til Nykøbing Falster på DN-vagt
Er du ambulanceassistent, ambulancebehandler eller paramediciner, og har du lyst til at være en del af den nye ambulancetjeneste i Region Sjælland, så skal du kigge med her.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 10. april 2024

Paramediciner til Ambulance Sjællands base i Nakskov
Er du paramediciner, og har du lyst til at være en del af den nye ambulancetjeneste i Region Sjælland, så skal du kigge med her.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 30. marts 2024

Patienttransportmedarbejder til Ambulance Sjælland i Nykøbing Falster
Er du patienttransport-medarbejder, og har du lyst til at være en del af den nye ambulancetjeneste i Region Sjælland, så skal du kigge med her.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 30. marts 2024

Assist24 søger chauffører/auto-reddere til Storkøbenhavn
Elsker du køretøjer, ny teknologi og at hjælpe mennesker? Assist24 søger nu servicemindede auto-reddere, der ønsker at blive en del af vores team i Storkøbenhavn. Vi søger dig, der allerede som minimum har kørekort indenfor kategori C samt EU-kvalifikationsbevis. Måske har du arbejdet som mekaniker, været aktiv inden for transport eller som auto-redder.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 10. marts 2024

Assist24 søger chauffører/auto-reddere til Roskilde
Elsker du køretøjer, ny teknologi og at hjælpe mennesker? Assist24 søger nu servicemindede auto-reddere, der ønsker at blive en del af vores team i Roskilde. Vi søger dig, der allerede som minimum har kørekort indenfor kategori C samt EU-kvalifikationsbevis. Måske har du arbejdet som mekaniker, været aktiv inden for transport eller som auto-redder.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 10. marts 2024

Assist24 søger chauffører/auto-reddere til Næstved
Elsker du køretøjer, ny teknologi og at hjælpe mennesker? Assist24 søger nu servicemindede auto-reddere, der ønsker at blive en del af vores team i Næstved. Vi søger dig, der allerede som minimum har kørekort indenfor kategori C samt EU-kvalifikationsbevis. Måske har du arbejdet som mekaniker, været aktiv inden for transport eller som auto-redder.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 10. marts 2024

Assist24 søger chauffører/auto-reddere til Odense
Elsker du køretøjer, ny teknologi og at hjælpe mennesker? Assist24 søger nu servicemindede auto-reddere, der ønsker at blive en del af vores team i Odense. Vi søger dig, der allerede som minimum har kørekort indenfor kategori C samt EU-kvalifikationsbevis. Måske har du arbejdet som mekaniker, været aktiv inden for transport eller som auto-redder.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 10. marts 2024

Assist24 søger chauffører/auto-reddere til Esbjerg
Elsker du køretøjer, ny teknologi og at hjælpe mennesker? Assist24 søger nu servicemindede auto-reddere, der ønsker at blive en del af vores team i Esbjerg. Vi søger dig, der allerede som minimum har kørekort indenfor kategori C samt EU-kvalifikationsbevis. Måske har du arbejdet som mekaniker, været aktiv inden for transport eller som auto-redder.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 10. marts 2024

Hovedstadens Beredskab søger instruktører / viceberedskabsinspektører
Har du flair for at undervise, og vil du være med til at gøre en forskel for forebyggelsen i Hovedstadens mange institutioner og virksomheder? Til Hovedstadens Beredskabs afdeling ’Rådgivning og Uddannelse’ søger vi lige nu op til tre instruktør eventuelt viceberedskabsinspektør.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 4. marts 2024

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning søger beredskabsmester til Vordingborg
Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, station Vordingborg, søger en beredskabsmester og ny kollega til vores Mestergruppe. Som medarbejder i Mestergruppen bidrager man til og tager ansvar for, at den operative drift på alle stationer i MSBR er velfungerende. Ligeledes er der instruktørvirke og varetagelse af serviceopgaver.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 11. marts 2024

Hovedstadens Beredskab søger kontorelev
Drømmer du om en spændende elevuddannelse med gode fremtidsmuligheder, så har du nu chancen for at blive en del af en helt unik arbejdsplads hos Hovedstadens Beredskab. Vi søger to kontorelever med speciale i Offentlig Administration med start pr. 1. september 2024.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 6. marts 2024

Beredskabsmester til Beredskab Fyn
Beredskab Fyn søger en beredskabsmester til døgnstyrken i Odense. Stillingen er en fast stilling og med døgnvagter efter gældende vagtplan. Døgnstyrken er organiseret i fire roder med pt. én beredskabsmester og 11 beredskabsassistenter pr. rode. Du er som udgangspunkt tilknyttet til ét vagthold.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 25. februar 2024

Paramediciner og Advanced Paramedic til Ambulance Sjælland i Holbæk
Paramediciner og Advanced Paramedic i Ambulance Sjælland, Område Avancerede Ressourcer. Vi har ledige stillinger følgende steder: Holbæk (lægevagt, akutlægebil og ambulance). Områderedder (lægevagt, akutlægebil og ambulance).
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 25. februar 2024

Paramediciner til fast døgnvagt hos Falck i Slagelse
Paramediciner søges til fast døgnvagt på Falck Ambulance Sjællands base i Slagelse. Vi er en døgndækkende arbejdsplads, men vi ved, at fleksibilitet, autonomi og en god sammenhæng mellem privat- og arbejdsliv er vigtig for at trives og få hverdagen til at gå op.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024

Paramediciner til fast døgnvagt hos Falck i Gørlev
Paramediciner søges til fast døgnvagt på Falck Ambulance Sjællands base i Gørlev. Vi er en døgndækkende arbejdsplads, men vi ved, at fleksibilitet, autonomi og en god sammenhæng mellem privat- og arbejdsliv er vigtig for at trives og få hverdagen til at gå op.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024

Ambulancebehandler til fast døgnvagt hos Falck i Holbæk
Ambulancebehandler søges til fast døgnvagt på Falck Ambulance Sjællands base i Holbæk. Vi er en døgndækkende arbejdsplads, men vi ved, at fleksibilitet, autonomi og en god sammenhæng mellem privat- og arbejdsliv er vigtig for at trives og få hverdagen til at gå op.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024

Ambulanceassistenter/-behandlere til fast dagvagt hos Falck i Næstved
Ambulanceassistenter/behandlere til fast dagvagt søges til Falck Ambulance Sjælland. Mulighed for at søge som makkerpar.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024

Ambulancebehandler til fast DN-vagt hos Falck i Næstved
Ambulancebehandler til fast DN-vagt søges til Falck Ambulance Sjællands base i Næstved. Vi er en døgndækkende arbejdsplads, men vi ved, at fleksibilitet, autonomi og en god sammenhæng mellem privat- og arbejdsliv er vigtig for at trives og få hverdagen til at gå op.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024

Ambulancebehandler til fast DA-vagt hos Falck i Næstved
Ambulancebehandler til fast DA vagt søges til Falck Ambulance Sjællands base i Næstved. I Falck Ambulance Sjælland er vores ambition at understøtte dig i dit liv og din udvikling.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024

Ambulancebehandlere til fast DN-vagt hos Falck i Roskilde
Ambulancebehandlere til fast DN vagt søges til Falck Ambulance Sjællands base i Roskilde. Vi er en døgndækkende arbejdsplads, men vi ved, at fleksibilitet, autonomi og en god sammenhæng mellem privat- og arbejdsliv er vigtig for at trives og få hverdagen til at gå op.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024

Ambulancebehandlere til fast dagvagt uden weekend- og natarbejde hos Falck i Dianalund
Ambulancebehandlere til fast dagvagt uden weekend- og natarbejde søges til Falck i Dianalund. Er I to, der ønsker at køre et rul sammen og præge kulturen på stationen, så se mere i opslaget.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024

Ambulancebehandler til fast DA-vagt søges til Falck i Holbæk
Ambulancebehandler til fast DA vagt søges til til Falck Ambulance Sjællands base i Holbæk. I Falck Ambulance Sjælland er vores ambition at understøtte dig i dit liv og din udvikling.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024

Ambulancebehandler til fast dagvagt uden weekend- og natarbejde hos Falck i Kr. Hyllinge
Fast dagvagt uden weekend og natarbejde søges til Falck Ambulance Sjællands base i Kirke Hyllinge. Er I tre, der ønsker at køre et rul sammen og præge kulturen på stationen, så se mere i opslaget.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. marts 2024

Ambulance Syd søger ambulancereddere
Ambulancereddere, herunder makkerpar, søges til forskellige stationer og vagtformer hos Ambulance Syd. Du kan være nyuddannet eller have +30 års erfaring som ambulanceredder. Det vigtigste for os er, at du er stolt af dit fag.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 5. april 2024

Jobbank: Reddere til liggende sygetransport hos Falck Hovedstaden
Er du uddannet til at udføre ikke-behandlingskrævende liggende patientbefordring, eller er du tidligere ambulanceuddannet, og kan se dig selv arbejde sammen med dedikerede kollegaer på det præhospitale område og gøre en forskel for andre hver eneste arbejdsdag? Så er du måske vores nye kollega i Falck Hovedstaden.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 28. februar 2024

Savner du ambulancen? Ambulancereddere til deltids- eller timeansættelse
Lige nu søger Falck Ambulance Hovedstaden ambulancepersonale, der af den ene eller anden grund ikke ønsker en fuldtidsansættelse i ambulancetjenesten. Vi lover dig et spændende, udviklende og meningsfuldt arbejde i en organisation, der dateres tilbage til 1906, men er alt andet end gammeldags.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 28. februar 2024

Frivillig underviser i BorgerBeredskabet
Brug din fritid og beredskabsfaglige viden til at undervisere borgere – så samfundet i sidste ende bliver mere kriseparat. Du bliver klædt godt på med viden, beklædning og AV-udstyr – og du godtgøres for transport m.m. Kom med på holdet og bliv frivillig underviser i din region.
Se hele jobannoncen

Udløb: 19. juni 2024

Falck søger deltidsbeskæftigede brandmænd m/k
Falck søger et antal deltidsbeskæftigede brandmænd m/k til stationer i hele landet. Som brandmand deltager du i stationens brandberedskab samt dens udrykninger.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: Se opslaget