På BeredskabsInfos Jobmarked har brandvæsener, redningskorps og virksomheder med tilknytning til redningsberedskabet mulighed for at annoncere efter nye medarbejdere.

Nærmere oplysninger om indrykning af jobannoncer kan læses her.

Fuldtids-instruktør ved Maersk Training i Esbjerg
Er du passioneret brandmand, der elsker dele ud af din viden og formidle din viden videre? Funktionsuddannet holdleder og evt. røgdykkerinstruktør søges til stilling som fuldtids-instruktør ved Maersk Training i Esbjerg.
Se hele jobannoncen

Udløb: 20. august 2024

Operativ leder (brand) til Falck i Esbjerg
Er du motiveret af at gå forrest i en omskiftelig hverdag, hvor personale- og driftsledelse går hånd i hånd i en operativ brandfaglig kontekst? Falck i Esbjerg søger operativ leder (brand) på døgnvagt.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. juli 2024

Beredskab 4K søger en skarp analytiker med flair for tal og kommunikation
Beredskab 4K søger en skarp analytiker med flair for tal og kommunikation til at hjælpe os med at udvikle og udvide vores eksisterende indsamling af data. Måske kender du allerede til GIS-systemer, har arbejdet som analytiker i f.eks. en region, den private sektor eller noget helt tredje. Din baggrund er ikke så vigtig som din lyst til at hjælpe os med at udvikle fremtidens beredskab.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. juli 2024

Ambulancebehandler eller paramediciner til Ambulance Sjælland i Køge
Er du ambulancebehandler eller paramediciner, og har du lyst til at køre effektiv, skal du kigge med her. Ambulance Sjælland søger aktuelt ambulancebehandler eller paramediciner, som gerne vil køre effektiv på en uddannelsesstilling i Køge.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 2. juli 2024

Ambulancepersonale til til fast dag-aftenvagt hos Falck i Gladsaxe
Lige nu søger Falck Ambulance Hovedstaden assistenter, behandlere eller paramedicinere til en nystartet dag-aftenvagt fra station Gladsaxe. Vagtrytmen vil løbe over et 5 ugers rul, med fri 3 ud af 5 weekender (mødetid kl. 7-19 og 11-23).
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 26. august 2024

Ambulanceassistent til fast døgnvagt hos Falck i Kokkedal
Lige nu søger Falck i Kokkedal en ambulanceassistent til en ledig stilling på fast døgnvagt med start den 1. oktober 2024. Hvis du kan se sig selv i en døgnstilling på en hyggelig og meget socialt aktiv station, hvor der er god plads, masser af natur, høj faglighed og et fantastisk kollegaskab, så har vi stillingen til dig.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 26. august 2024

Assistent, behandler eller paramediciner til Falck i Kalundborg
Ambulanceredder (assistent, behandler, paramediciner) søges til Falck i Kalundborg. Er du uddannet inden for ambulance, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig, vi mangler.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. september 2024

Assistent, behandler eller paramediciner til Falck i Gørlev
Ambulanceredder (assistent, behandler, paramediciner) søges til Falck i Gørlev. Er du uddannet inden for ambulance, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig, vi mangler.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 1. september 2024

Brand & Redning Køge søger kollega til Team Brandsikkerhed
Brand & Redning Køge søger dig til at fuldende holdet. Brænder du for brandteknik, brandsikkerhed, taktisk forebyggelse, tværgående projekter, byggesagsbehandling samt
brand- og fyrværkeritilsyn, er du på rette spor.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 15. juli 2024

Instruktører til Ambulance Sjælland
Går du rundt med en instruktør i maven, og kunne du tænke dig en hverdag, hvor du har mulighed for at styrke dine kollegers faglighed – både i undervisningslokalet og ude i bilerne? Ambulance Sjælland søger fire instruktører til vores fire områder.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 12. juli 2024

Hovedstadens Beredskab søger en opsøgende beredskabsrådgiver
Er du resultatorienteret og motiveret af at skabe tryghed gennem forebyggelse i Hovedstadens Beredskabs dækningsområde? Har du erfaring med at opbygge kunderelationer og flair for at identificere behov og tilbyde skræddersyede løsninger? Så er du måske vores nye opsøgende beredskabsrådgiver til Forebyggelse og Rådgivning.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 25. juni 2024

Sektionsleder til Ambulance Sjælland, Område Nord (Køge-Greve)
Ambulance Sjælland, Område Nord (Køge-Greve), søger en sektionsleder, der sammen med sin duomakker og et stærkt lederteam har lyst til at udfordre og videreudvikle Region Sjællands nye ambulancetjeneste.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 23. juni 2024

Driftschef til Samsø Redningskorps
Samsø Redningskorps søger en driftschef. Driftschefen refererer til direktøren, som driftschefen skal holde orienteret om de løbende drifts- og personaleforhold – især når der måtte ske utilsigtede hændelser eller være særlige forhold vedr. indsatsopgaver. Driftschefen er endvidere kvalitetsansvarlig og har det daglige ansvar for, at det kørende materiel er fuldt funktionsdygtigt.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 9. august 2024

Beredskab Øst søger 1-2 beredskabs-/ viceberedskabsinspektører
Beredskab Øst bestræber os på at være et af Danmarks førende beredskaber, hvor hverdagen er alsidig, og hvor værdierne samarbejde, innovation, kompetencer, kvalitet og ansvar kendeteg-ner dagligdagen og medarbejderne. Vil du være en del af os, så grib chancen nu!
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 20. juni 2024

Driftsleder til Falcks Driftscenter i Farum
Falck søger en driftsleder til Falcks Driftscenter, Farum. Som driftsleder indgår du i et team på i alt 14 ledere, som varetager den døgnbemandede funktion. Det primære fokus for denne stilling er at varetage og sikre driften af Falcks kontrakt med regionerne vedrørende ambulancekørsel og liggende sygetransport.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 24. juni 2024

Kollega med ansvar for opførelse og drift af bygninger til Midtjysk Brand & Redning
Midtjysk Brand & Redning søger kollega til at være bygherre på opførelse af ny brandstation i Viborg i samarbejde med bygherrerådgiver og samtidig gennemføre drift og vedligehold af den øvrige bygningsmasse. Dette indebærer også projekter, der skal forbedre brandfolkenes arbejdsmiljø på deltidsstationerne.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: 19. juni 2024

Frivillig underviser i BorgerBeredskabet
Brug din fritid og beredskabsfaglige viden til at undervisere borgere – så samfundet i sidste ende bliver mere kriseparat. Du bliver klædt godt på med viden, beklædning og AV-udstyr – og du godtgøres for transport m.m. Kom med på holdet og bliv frivillig underviser i din region.
Se hele jobannoncen

Udløb: 19. juni 2024

Falck søger deltidsbeskæftigede brandmænd m/k
Falck søger et antal deltidsbeskæftigede brandmænd m/k til stationer i hele landet. Som brandmand deltager du i stationens brandberedskab samt dens udrykninger.
Se hele jobannoncen

Ansøgningsfrist: Se opslaget