Vi modtager altid meget gerne nyt materiale, nyhedstips, ris, ros og forslag – og på denne side finder du information om, hvordan du kontakter os.

Bemærk dog, at BeredskabsInfo er en netavis om det danske beredskab. Vi er ikke et brandvæsen, et redningskorps, en alarmcentral eller en myndighed.

Vi har desværre ikke ressourcer til at besvare spørgsmål om beredskabet, hverken via telefon eller e-mail. Det indebærer, at vi ikke kan hjælpe, hvis du har spørgsmål om f.eks. afbrændingsforbud, lovgivning, brandsikring, telefonnumre til brandvæsener, adresser på myndigheder, muligheder for ansættelse i et brandvæsen, redderuddannelsen, konkrete indsatser og udrykninger, anmeldelse af arrangementer og midlertidig overnatning, abonnement på tidsskrifter, besøg på brandstationer og udlån af udstyr til idrætsforeninger – for blot at nævne nogle få eksempler på de henvendelser, som vi modtager hver dag.

E-mail

info@beredskabsinfo.dk

Postadresse

BeredskabsInfo
Hammerensgade 1, 2. sal
1267 København K

Telefon

Som netavis er BeredskabsInfos daglige interne og eksterne kommunikation baseret på e-mails. Derfor anbefaler vi også, at alle henvendelser til os sker på e-mail fremfor via telefon, telefax eller post. Det giver os mulighed for hurtigt at sende henvendelserne til de rette modtagere i vores organisation – og dermed også besvare henvendelserne så hurtigt som muligt.

Vi prioriterer altid besvarelse af e-mails højere end besvarelse af telefonopkald. Hvis din henvendelse haster, bør du derfor altid benytte e-mail.

Telefon: 36 95 90 00
Telefontid: Mandag-fredag kl. 08.00-17.00

Ved telefonisk henvendelse vil vores omstilling normalt tage imod en besked og videregive den til rette vedkommende, og svartiden vil derfor sjældent være kortere end ved henvendelse via e-mail. Derfor anbefaler vi som nævnt, at du kontakter os via e-mail, hvis din henvendelse er af hastende karakter, da du dermed vil få det hurtigste svar.

Kontaktformular