BeredskabsInfo blev stiftet i 1996 med det formål at levere en uafhængig, neutral og seriøs mediedækning af det danske beredskab, og siden da har BeredskabsInfo udviklet sig til at blive det suverænt største medie indenfor beredskabet. BeredskabsInfo er fortsat – som det eneste af beredskabets fagmedier – uafhængig af både interesseorganisationer og andre aktører inden for beredskabet.

BeredskabsInfo driver netavisen Beredskabsinfo.dk, som er 100 % internetbaseret, samt BeredskabsInfos Nyhedsbrev, der en gang om ugen udsendes via e-mail til abonnenterne.

Annoncering på BeredskabsInfo

Annoncering på Internettet adskiller sig fra traditionel annoncering i trykte medier ved at være interaktivt, direkte målbart og særdeles fleksibelt. Og på BeredskabsInfo lægger vi stor vægt på at levere fleksible annonceløsninger med et højt serviceniveau.

Annoncering på Internettet er også annoncering uden besværlige deadlines: Bestiller du annoncering på BeredskabsInfo, kan annonceringen normalt starte allerede samme dage. Og ønsker du f.eks. at annoncere i vores nyhedsbrev, kan du vente med at sende annoncematerialet til to timer før nyhedsbrevet udsendes.

I denne sektion kan du læse om vores forskellige annonceprodukter. Men udover vore standardprodukter tilbyder vi individuelt sammensatte annonceløsninger, der er 100 % tilpasset den enkelte annoncørs behov. Vi rådgiver også gerne om annoncering og om den bedst mulige udnyttelse af de forskellige medier. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Besøgstal og læserprofil

Beredskabsinfo.dk’s besøgstal er steget støt siden starten i 1996. I dag har Beredskabsinfo.dk typisk omkring 5.000 læsere hver eneste dag, og de mange tusinde artikler på BeredskabsInfo bliver hver  måned i alt læst over 400.000 gange. En aktuel og detaljeret statistik kan altid ses her. Al statistik udarbejdes af en uafhængig tredjepart, der svarer til de trykte mediers oplagskontrol.

Også BeredskabsInfos Nyhedsbrev har oplevet en markant fremgang i antallet af abonnenter, og i dag har nyhedsbrevet omkring 3.000 abonnenter, der hver uge modtager nyhedsbrevet i deres indbakke.

Vi gennemfører med jævne mellemrum stikprøvevise læserundersøgelser, ligesom både Google Analytics og Chart.dk leverer demografiske oplysninger om vores brugere. Stikprøverne viser, at 91% af BeredskabsInfos læsere er mænd, og at aldersfordelingen er, at 45% er i aldersgruppen 25-35 år, mens 35% er i aldersgruppen 36-49 år. 75% af læserne er fast tilknyttet beredskabet som fuldtidsansatte, deltidsansatte eller frivillige.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at sende en e-mail til markedschef Nikolai Riis Sørensen eller mediekonsulent Thomas Brinch, hvis du ønsker yderligere information om annoncering på BeredskabsInfo.