Topbanneret er vores mest attraktive annonceplads – se placeringen her. Topbanneret vises således øverst på alle sider som en eksklusiv visning, hvilket vil sige, at pladsen ikke deles med andre bannere. Det giver maksimal eksponering i annonceperioden, hvor topbanneret hver dag vises mellem 10.000 og 20.000 gange.

Størrelsen på topbanneret er 728 x 90 pixels, og det giver god plads til både tekst, billeder og grafik. Oven i købet kan banneret være animeret, hvilket både giver mulighed for at tiltrække mere opmærksom og for at banneret kan rumme mere information. Alle gængse formater kan anvendes, herunder også Flash.

Topbanneret kan linke til forsiden på annoncørens hjemmeside eller til en specifik underside, f.eks. en side med information om et konkret produkt eller arrangement.

Priser og bestilling

Det er muligt at bestille et topbanner for en periode på mellem én og fire uger. Kontakt os, hvis du ønsker information om priser for længere perioder.

1 uge koster 2.600 kr.
2 uger koster 4.200 kr.
4 uger koster 7.600 kr.

Da vi kun har én topbannerplads til rådighed, anbefaler vi, at du booker annonceplads i god tid. Selve banneret behøver vi dog først at modtage fredag i ugen før annonceringen.

Kontakt os, hvis du ønsker at bestille en topbannerplads eller hvis du har spørgsmål.

Specifikationer

Bannerstørrelse: 728 x 90 pixels
Filstørrelse: Max. 30 kb
Filformater: GIF, JPG, PNG
Flash: Efter individuel godkendelse
Animation: Tilladt
Loop: Tilladt
Bemærk: Ved hvid eller tilsvarende lys baggrund skal banneret forsynes med en mørk ramme på mindst 1 pixel