Falck får stor kontrakt med Forsvaret

I de næste fire år skal Falck Teknik levere brandslukkere til Forsvaret i Danmark. Aftalen, som netop er underskrevet, er vundet ved en udbudsrunde afholdt af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Med aftalen skal Falck Teknik levere omkring 25.000 brandslukkere om året til alle Forsvarets lokationer.

Aftalen med Forsvaret er trådt i kraft og løber indtil 2022. Kontrakten med det danske forsvar er den største nogensinde for Falck Teknik målt på forventet omsætning og materiale-volume.

”Vi er utrolig glade for og stolte af at skulle levere kritisk udstyr til det danske forsvar over de næste år. Vi har stor erfaring med at levere, vedligeholde og rådgive om beredskabsudstyr, og vi ser frem til at skulle bringe vores kompetencer i spil i denne aftale med en så vigtig aktør i samfundet som Forsvaret”, siger Thommas Henriksen, der er direktør for Falck Teknik.

Falck Teknik sælger brandmateriel og førstehjælpsudstyr, og forretningen tilbyder også rådgivning om beredskab samt vedligeholdelsesydelser. Oprindeligt skete det under navnet Handelsafdelingen, men i 1980 gik man over til at anvende navnet Falck Teknik.

Annonce