Terrængående politimotorcykler på knallertkontrol i Esbjerg

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Tre terrængående motorcykler var på hjul, da Syd- og Sønderjyllands Politi i sidste uge kiggede efter knallerter i Østbyen i Esbjerg. Politiet havde fået en del henvendelser fra bydelen om både utryghedsskabende knallertkørsel og lige så utrygge måder at køre bil på. Derfor blev betjente på terrængående motorcykler indsat rundt om i bydelen og på stisystemerne.

Hurtigt blev en knallert med to personer spottet og stoppet. Passageren nåede dog at springe af og løbe væk. Den 21-årige fører viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer, og han blev anholdt og taget med til blodprøve. Desuden havde han en mindre mængde hash på sig. Han havde også et større pengebeløb og viste sig at skylde det offentlige penge, så en del af pengene blev beslaglagt.

Senere tiltrak en bil på en tankstations pusleplads sig politiets opmærksomhed. Her blev der fundet 32,7 gram hash og et større pengebeløb. Også denne 18-årige mand viste sig at have gæld til det offentlige, så en del af pengene kunne beslaglægges.

Regnvejr – men politiet kommer igen

Desværre begyndte det under aktionen at regne temmelig meget. Derfor trak de fleste knallertkørere øjensynligt inden døre. Men Syd- og Sønderjyllands Politi understreger, at de kommer igen ved en anden lejlighed.

Der er desuden planlagt flere af den type indsatser i andre byer i politikredsen.

Annonce