Patient omkommet i ulykke med ambulance

Arkivfoto

En ældre kvinde har mandag eftermiddag mistet livet i en ulykke, hvor en ambulance fra Ambulance Syd påkørte en holdende autocamper. Ulykken skete omkring kl. 16 ved Grindsted, hvor ambulancen – ifølge de foreløbige oplysninger – påkørte autocamperen, mens den holdt stille bag en bus, som var ved at sætte passagerer af.

Ifølge Ekstra Bladet var en bus ved at sætte passagerer af ved et stoppested, og en svensk autocamper ved i den forbindelse stoppet bag bussen. Ambulancen kørte op bag i autocamperen, og en 81-årig kvinde, der var patient i ambulancen, mistede livet.

”Der var 15 passagerer og en chauffør i bussen, og de er alle uskadt. Men føreren af ambulancen og føreren af autocamperen er kørt til Esbjerg Sygehus, mens patienten, der blev transporteret i ambulancen, er afgået ved døden”, siger Jesper Brian Jensen, der er vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

Ulykken skete på Tingvej syd for Grindsted omkring kl. 16. Ambulancen udførte en liggende sygetransport, og der var ikke tale om udrykningskørsel. Hverken ambulancens fører eller føreren af autocamperen vurderes at være alvorligt kvæstede.

Annonce