Brandvæsen

Brandfolk fastklemt da tankvogn forulykkede

To brandfolk fra Falck i Tarm blev fredag eftermiddag fastklemt, da deres tankvogn forulykkede på vej til et trafikuheld. Tankvognen måtte i en rundkørsel i Tarm by vige for en bil, og det førte til, at tankvognen – der med fyldt tank vejer ca. 16 tons – væltede i grøften og slog en kolbøtte. De to brandfolk blev frigjort af deres kollegaer og kørt til tjek på sygehuset.

Præhospital

Alvorlig ambulanceulykke i Vejle

En ambulanceredder er kommet slemt til skade, mens en anden redder har brækket armen, efter at en ambulance natten til søndag kørte galt under en overhaling i Vejle. Den hårdest medtagne ambulanceredder blev ved ulykken fastklemt, og han måtte i helikopter flyves til Odense Universitetshospital. Meldingen er dog, at han ikke er i livsfare.

Præhospital

Ambulance i færdselsuheld i Saltum

En ambulance blev mandag eftermiddag involveret i et færdselsuheld i Saltum i Nordjylland. Ambulancen var under udrykning, da den blev påkørt af en personbil, som kørte frem mod ubetinget vigepligt. Ved ulykken skete der store materielle skader på begge køretøjer, og føreren af personbilen blev teknisk fastklemt.