I det følgende redegøres for, hvordan BeredskabsInfo anvender de personoplysninger, som modtages, når du besøger Beredskabsinfo.dk.

På BeredskabsInfos server registreres løbende statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden. Det er ikke ud fra disse oplysninger muligt at genkende enkelte personer. Når du browser på nettet, efterlader du dig et “elektronisk spor”, som afslører, hvor du har været. Dette spor opstår i kraft af, at din browser sender informationer til en server, fx “Jeg vil gerne se siden, der hører til adressen www.beredskabsinfo.dk“. Samtidig med at din browser beder om adressen, sender den nogle andre informationer til den pågældende server, herunder bl.a. din adresse (IP-adresse på Internettet), således at serveren ved, hvortil den skal returnere den side, som du har bedt om at se.

Derudover fortæller de fleste browsere om deres fabrikat og versionsnummer, fx Microsoft Internet Explorer version 9. Derved får serveren mulighed for at kunne returnere den side du har bedt om, således at den vises korrekt med netop din browser.

Når du har besøgt Beredskabsinfo.dk, vil vi altså vide følgende om dig:

  • Hvilke sider du har kigget på og hvornår.
  • Hvilken browser du bruger.
  • Hvilken IP-adresse du har.

Ved hjælp af disse oplysninger kan vi bl.a. finde ud af, hvilken vej du bruger for at finde information på Beredskabsinfo.dk. F.eks. kan vi se, om du starter fra forsiden og bevæger dig ned på undersiderne, eller om du hopper ind midt på hjemmesiden fra en søgemaskine. Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften samt til udarbejdelse af en statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af Beredskabsinfo.dk.

Hvis du bestiller et abonnement på Beredskabsinfo.dk, eksempelvis på BeredskabsInfos Nyhedsbrev, registreres oplysningerne, som du selv har afgivet om navn, e-mail-adresse, by og abonnementsønske. Oplysningerne registreres udelukkende hos BeredskabsInfo. Oplysningerne anvendes til automatisk at sende dig de informationer, du abonnerer på. Enkelte medarbejdere hos BeredskabsInfo har adgang til en liste over abonnenterne. Ved hjælp af disse oplysninger holder BeredskabsInfo sig løbende orienteret om omfanget og arten af abonnementer, der er tegnet. Oplysningerne om de enkelte abonnementer videregives ikke.

Vær opmærksom på, at elektroniske henvendelser via Beredskabsinfo.dk ikke sendes krypteret. Hvis din henvendelse indeholder oplysninger om forhold, som du mener skal beskyttes, eksempelvis om private forhold, bør du anvende almindelig post i stedet for e-mail. Generelt skal du være opmærksom på, at du som Internet-bruger efterlader dig elektroniske spor, og at dette giver andre mulighed for at følge din færden på nettet. Dette er en risiko, du løber ved at anvende Internettet.