Efter fem år med den hidtidige version af BeredskabsInfo, har vi den 20. januar 2018 lanceret en helt ny version af vores nyhedsportal.

De primære ændringer i den nye version er:

  • Nyt layout: Vi har skiftet det sort-hvide design ud med et nyt, hvor den røde farve er dominerende. Vi har fastholdt et overskueligt layout, hvor der ikke – som på andre nyhedsportalen – er en masse kolonner, annoncer osv. Det er fortsat meget let at få et overblik over de seneste nyheder på vores forside.
  • Nye kategorier: Vores nyheder var tidligere opdelt i tværgående kategorier, primært Indland, Udland, Materielnyt og Navne. De fleste af vores læsere er dog interesseret i bestemte fagområder, og derfor er nyhederne fremover opdelt i kategorierne Brandvæsen, Præhospital, Autohjælp og Politi.
  • Dækning af politiet: Med den nye version styrker vi vores dækning af politiet, således at vi gradvist vil begynde at bringe flere nyheder fra politiets verden.
  • Se relaterede nyheder: Fremover vil der under hver artikel være en oversigt over andre artikler om samme emne. Som læser får du dermed bedre muligheder for at sætte dig ind i emnet.
  • Mere stabil server: Vi har benyttet lejligheden til at flytte vores server, så den fremover drives af et af Europas største webhostingfirmaer. Det skulle gerne give en endnu mere stabilt server.
  • Bedre sikkerhed: Beredskabsinfo.dk er nu krypteret (SSL), hvilket kan ses ved, at der vises en (grøn) hængelås i URL-linjen på det fleste browsere. Det sikrer, at din kommunikation med os sker krypteret, så den ikke kan opfanges af tredjemand.

Overgangen til en ny version er altid en større opgave, så vi beder dig om at have tålmodighed med os i den første tid. Der kan opstå uventede problemer – og der er funktioner, som endnu ikke er aktive. De problemer, som vi er opmærksomme på, omfatter:

  • Manglende billeder: Vi har skiftet til en ny medieplatform, og det gør, at der mangler billeder – og billeder i korrekt størrelse – på ældre artikler. De ældre artikler vil i de kommende uger gradvist blive opdateret.
  • 112-Puls er midlertidig løsning: Vores populære 112-Puls, hvor man kan søge i data om brandudrykninger, skal have en helt ny platform, og den knokler vi med i øjeblikket. Indtil den er på plads, kører vi med en midlertidig løsning, der viser de seneste udrykninger, men ikke giver mulighed for søgning.

Kommentarer til den nye version er meget velkomne. Benyt vores kontaktside.