Her kan du se de tre annoncetyper, som vi tilbyder på Beredskabsinfo.dk:

Annoncetype 1: Topbanner

Topbanneret er vores mest attraktive annonceplads. Topbanneret vises således øverst på alle sider som en eksklusiv visning – det vil sige, at pladsen ikke deles med andre bannere. Størrelsen på topbanneret er 728 x 90 pixels, og det giver god plads til både tekst, billeder og grafik. Oven i købet kan banneret være animeret, hvilket både giver mulighed for at tiltrække mere opmærksom og for at banneret kan rumme mere information.

Læs mere om topbanneret her.

Annoncetype 2: Tekstboks

Tekstboksen er en tekstbaseret annonce, som er en billig, let og effektiv annonceform, der kan oprettes på få minutter. En tekstannonce består af en overskrift, tekst samt et eller flere links, og vi har to tekstannoncepladser til rådighed i højre spalte på BeredskabsInfo. Tekstannoncen vises på alle sider.

Læs mere om tekstannoncen her.

Annoncetype 3: Logobanner

Logobannerne er vores mest populære annonceprodukt, der giver en massiv eksponering til en fast, lav pris. Logobannerne vises i højre spalte på alle BeredskabsInfos sider, hvilket svarer til, at hvert banner vises mellem 10.000 og 20.000 gange i døgnet – eller 5,5 mio. gange om året.

Læs mere om logobanneret her.