Autohjælpsvirksomhed har fået nye medejere

Autohjælpsvirksomheden European Breakdown Service, der med hovedsæde i Haderslev har specialiseret sig i erhvervskunder indenfor gods- og persontransport, har fået nye medejere. SOS Dansk Autohjælps seks selvstændige distrikter er således gået sammen i et fælles selskab og har købt 40 pct. af ejerskabet i European Breakdown Service.

European Breakdown Service blev etableret i 2010 af branchefolk, der gennem mange år havde arbejdet med håndtering af nedbrud for transportvirksomheder og busselskaber. Selskabet udbyder autohjælp gennem et net af samarbejdspartnere i Europa.

Nu er SOS Dansk Autohjælps seks selvstændige distrikter så gået sammen i et fælles selskab, som har købt 40 pct. af ejerskabet i European Breakdown Service. De resterende 60 pct. ejes af brødrene Markus og Morten Jørgensen, der sammen har drevet selskabet gennem de senere år.

Supplement til de nuværende forretninger

”De seks SOS Dansk Autohjælp-distrikter i Danmark ser også et godt perspektiv i det nye kompagniskab, som på ingen måde får nogen konsekvenser for den service og assistance, der i dag ydes overfor SOS Dansk Autohjælps kunder. Dette er blot et supplement til vores nuværende forretninger og en næsten passiv investering, der skal være med til at styrke det stærke beredskab, vi i forvejen har rundt i hele landet”, siger Jesper Rebsdorf, der er indehaver af SOS Dansk Autohjælp Sydjylland.

”Jeg anser det som et kæmpe skulderklap til hele teamet bag European Breakdown Service, at et så stærkt team, som SOS Dansk Autohjælps seks selvstændige distrikter udgør, vælger at gå med i kompagniskab. Det er det rigtige for European Breakdown Service, og det er samtidig det rigtige tidspunkt at styrke vores organisation på. Det vil bidrage til, at vi kan fortsætte den udvikling, vi har været på siden dag 1, og samtidig holde det serviceniveau, som netop er grundlaget for denne udvikling”, siger Morten Jørgensen, der er adm. direktør for European Breakdown Service.

European Breakdown Service har aktuelt 18 ansatte. Selskabet havde i 2021 en bruttofortjeneste på 9,7 mio. kr. og et driftsoverskud på 2 mio. kr.

Annonce