Redning Danmarks selskab i Ringsted er under tvangsopløsning

Google Streetview
Redning Danmarks station i Ringsted

Selskabet Redning Danmark Køge ApS, der – trods navnet – har drevet station i Ringsted, er under tvangsopløsning ved Skifteretten i Roskilde. Selskabet har haft samme ejer som Redning Danmark i Horsens, der gik konkurs i marts 2019. Siden etableringen af Redning Danmark i 2017 er selskaberne bag seks stationer gået konkurs.

Redning Danmark Køge ApS i Ringsted er ejet af Niels Erik Brogaard Christensen, der også var medejer af stationen i Horsens, som gik konkurs i marts 2019. I det seneste regnskab havde Ringsted-selskabet en negativ egenkapital på 1,4 mio. kr., og der var 15 ansatte.

Den 25. februar 2020 er der så indledt en tvangsopløsning ved Skifteretten i Roskilde.

Det fremgår af selskabsregisteret, at der i juni 2019 blev oprettet et nyt selskab med navnet Redning Danmark Ringsted ApS. Dette selskab har adresse i Hjørring, men er altså ikke påvirket af tvangsopløsningen.

Siden Redning Danmark i 2017 blev oprettet af en række stationsejere, som forlod SOS Dansk Autohjælp, er selskaberne bag stationerne i Horsens, Silkeborg, Ringkøbing, Fredensborg, København og Svendborg gået konkurs.

Annonce