Nyt autohjælpsfirma udvider ejerkredsen i nordjysk selskab

Køretøj fra Assistansbolaget i Sverige.

Autohjælpsfirmaet Assist24, der kort før jul overtog størstedelen af Redning Danmark og fire jyske autohjælpsstationer, har nu udvidet ejerkredsen i det selskab, som skal stå for Assist24’s aktiviteter i Nordjylland. Ny medejer bliver Naree Henriksen, som tidligere har stået bag tre konkursramte autohjælpsfirmaer i Aalborg og Aars.

Assist24 er et svensk selskab, der er gået ind på det danske autohjælpsmarked. Assist24 ejer nu størstedelen af Redning Danmark samt lokale autohjælpsstationer med base i Fredericia, Kolind på Djursland, Viborg og Gistrup ved Aalborg.

I første omgang blev Assist24 eneejer af et nyoprettet selskab bag stationen i Aalborg, Assist24 Denmark Region 4 ApS. Men nu er Naree Henriksen så indtrådt som medejer med en ejerandel i intervallet 33,33 – 49,99 pct.

Naree Henriksen har tidligere stået bag tre nu konkursramte autohjælpsfirmaer, Redning Nord ApS, Redning Danmark Aars ApS og Redning Danmark Nord A/S. Tidligere har Naree Henriksen endvidere været direktør i fire andre selskaber, der er blevet tvangsopløst, og et andet selskab, der er gået konkurs.

Annonce