Redning Danmarks station i Silkeborg går konkurs – for anden gang

Redning Danmarks Silkeborg-station er gået konkurs for anden gang på tre år. Det er Skifteretten i Herning, der har afsagt konkursdekret over selskabet bag stationen, Redning Midt ApS. Dette selskab blev stiftet i 2019, umiddelbart inden det forrige selskab, Redning Danmark Silkeborg ApS, gik konkurs. Stationen har 10 ansatte.

Autohjælpsstationen på Silkeborgvej i Pårup var oprindeligt en del af SOS Dansk Autohjælps netværk, men den var blandt de 18 stationer, som i 2017 forlod Dansk Autohjælp for i stedet at danne Redning Danmark.

Stationen blev oprindeligt drevet af selskabet Redning Danmark Silkeborg ApS. I 2019 skiftede dette selskab dog navn til Selskabet af 24/1-2019 ApS. Den type navneskifte gennemføres ofte forud for en konkurs, således at konkursen bliver mere diskret. Konkursen fulgte da også nogle få uger senere.

Inden konkursen var der imidlertid på samme adresse blevet oprettet et nyt selskab, Redning Midt ApS, som derefter blev Redning Danmarks Silkeborg-station. Efter godt tre års drift er det dog slut for Redning Midt ApS – i sidste uge afsagde Skifteretten i Herning konkursdekret over selskabet.

Redning Midt ApS havde ved seneste opgørelse 10 ansatte, svarende til fire årsværk.

Annonce