En jobannonce på BeredskabsInfos jobmarked er en jobannonce på beredskabets største fagmedie, der har over 150.000 besøgende om måneden. Men det er samtidig en jobannonce, hvor du slipper for de besværlige deadlines, som kendes fra de trykte medier, og hvor du desuden undgår problemer med besværlig opsætning af jobannoncen.

Som annoncør sender du jobannoncen i Word- eller PDF-format til salg@beredskabsinfo.dk. Derefter opretter vi annoncen på jobmarkedet samme dag, som vi har modtaget annoncen. Du kan selvfølgelig også sende annoncen til os med besked om, at den skal oprettes på en bestemt dato.

Din jobannonce bringes også på Facebook-siden Beredskabsjobs uden merpris.

Prisen er 675 kr. 

Vi fjerner automatisk annoncen igen, når ansøgningsfristen er udløbet. Hvis der ikke er angivet en ansøgningsfrist, fjerner vi annoncen efter to måneder.

Har du jævnligt annoncer på vores jobmarked og markedsplads? Så tilbyder vi en fastprisaftale, hvor der mod betaling af en fast, årlig pris er ubegrænset adgang til at indrykke både jobannoncer og køb- og salgsannoncer på markedspladsen. Læs mere her.

Få optimal opmærksomhed med en tekstboks

En jobannonce på BeredskabsInfos jobmarked bliver set af så godt som alle aktive jobsøgere indenfor det danske beredskab. Men ofte kan det være hensigtsmæssigt, at en jobannonce når ud til en endnu bredere målgruppe, så den også bliver set af potentielle jobsøgere. Det kan ske ved hjælp af en tekstannonce, der vises på samtlige sider på BeredskabsInfo – svarende til, at den vises ca. 15.000 gange i døgnet.

Tekstannoncen vises øverst i højre spalte på BeredskabsInfos sider. Den består af en overskrift, 4-5 linjers tekst samt et link til den komplette jobannonce.  Teksten vil typisk være en kort præsentation af jobbet og arbejdsgiveren.

Prisen er 1.195 kr. for en uge, hvor annoncen altså vises ca. 105.000 gange. Du vælger selv, hvilken uge annonce skal vises i, men du kan også vælge at få annoncen vist i hele perioden frem til ansøgningsfristen til en fast pris på 2.450 kr. uanset periodens længde.

Spørgsmål om jobannoncering?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail salg@beredskabsinfo.dk.