En jobannonce på BeredskabsInfos jobmarked er en jobannonce på beredskabets største fagmedie, der har over 150.000 besøgende om måneden. Men det er samtidig en jobannonce, hvor du slipper for de besværlige deadlines, som kendes fra de trykte medier, og hvor du desuden undgår problemer med besværlig opsætning af jobannoncen.

Som annoncør sender du enten link til jobannoncen eller selve jobannoncen i Word- eller PDF-format til [email protected]. Derefter opretter vi annoncen på jobmarkedet samme dag, som vi har modtaget annoncen. Du kan selvfølgelig også sende annoncen til os med besked om, at den skal oprettes på en bestemt dato.

Din jobannonce bringes også på Facebook-siden Beredskabsjobs med over 3.000 følgere uden merpris.

Prisen er 950 kr. 

Vi fjerner automatisk annoncen igen, når ansøgningsfristen er udløbet. Hvis der ikke er angivet en ansøgningsfrist, fjerner vi annoncen efter to måneder.

Har du jævnligt annoncer på vores jobmarked? Så tilbyder vi en fastprisaftale, hvor der mod betaling af en fast, årlig pris er ubegrænset adgang til at indrykke både jobannoncer. Læs mere her.

Få optimal opmærksomhed med et banner

En jobannonce på BeredskabsInfos jobmarked bliver set af så godt som alle aktive jobsøgere indenfor det danske beredskab. Men ofte kan det være hensigtsmæssigt, at en jobannonce når ud til en endnu bredere målgruppe, så den også bliver set af potentielle jobsøgere. Det kan ske ved hjælp af et banner, der vises på samtlige sider på BeredskabsInfo – svarende til, at det vises ca. 15.000 gange i døgnet.

Banneret vises øverst i højre spalte på BeredskabsInfos forside og alle øvrige sider. Det består af annoncørens logo, en kort tekst samt et link til den komplette jobannonce.

Prisen er 2.750 kr. for to uger.

Spørgsmål om jobannoncering?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail [email protected].