Tog fejl af dræbte ved ulykke

Foto: Rigspolitiet

Forældre fik fejlagtigt at vide, at deres søn var død, da politiet tog fejl af, hvem der var hvem efter en tragisk dødsulykke nær Middelfart. To 20-årige mænd blev natten til lørdag dræbt i en soloulykke, da deres bil kolliderede med en brændestabel på en mark ved Sandmarksvej nær Middelfart. I første omgang troede politiet, at en af de dræbte var en 22-årig mand, og hans forældre blev derfor straks kaldt til sygehuset, så de kunne identificere deres omkomne søn. Her kunne forældrene dog hurtigt konstatere, at det ikke var deres søn, der lå foran dem, men derimod en af hans kammerater.

Fejlen var ifølge politiet opstået, fordi den dræbte havde lånt kørekort, forsikringspapirer og sygesikringsbevis af den 22-årige, skriver Jyllands-Posten.

I bilen var også to unge mænd på 16 og 17 år. Den 17-årige blev alvorligt kvæstet, mens den 16-årige fik mindre skader, oplyser politiet i Odense. De fire mænd skred af banen i en blød venstrekurve, hvorefter bilen fløj ud over grøftekanten, ind på marken og videre ind i brændestablen.

Annonce