BIOS: Nu skal vi finde højt kvalificerede medarbejdere

Det hollandsk-ejede BIOS Ambulance Service er i arbejdstøjet efter gårsdagens udbudssejr i Region Syddanmark. Selskabet – der allerede har tegnet overenskomst med 3F – ser det som en vigtig opgave af finde højt kvalificerede medarbejdere i lokalområdet. Og så varsler selskabet, at det er interesseret i at deltage i flere udbud.

BIOS Ambulance Services Danmark er et søsterselskab til BIOS Ambulancezorg, som er en hollandsk virksomhed. BIOS Ambulancezorg levererer ambulancekørsel i hele Rotterdam-Rijnmond regionen i Holland. Virksomheden er endvidere en del af BIOS Groep som – ud over ambulancekørsel – også yder handicap- og ældrekørsel i hele Holland. BIOS Groep har omkring 1.600 medarbejdere.

Selve BIOS Groep består af virksomhederne Silo og Bornkamp, som fusionerede i 2000.

”Vores første opgave er at finde højt kvalificerede medarbejdere. Det er vigtigt for os at finde dygtige og erfarne medarbejdere fra lokalområdet i Region Syddanmark – lige fra ledelse til ambulancemandskab samt praktikanter. BIOS er medlem af Dansk Erhverv og har allerede indgået i en overenskomst med 3F på området”, fortæller Stef Hesselink, der er adm. direktør og ejer af BIOS Group.

Og der kan måske også komme til at stå BIOS på ambulancer i andre regioner. ”Region Syddanmark var det første i en række ambulanceudbud, som vi med vores danske tilbudsteam har fokuseret på”, siger Aad Romijn, adm. direktør for BIOS Ambulance Services Danmark. “Vi har arbejdet meget hårdt for at kunne tilbyde et meget attraktivt tilbud, og vi er naturligvis meget glade for dette udfald”.

Annonce