Redningsgården bryder med Dansk Autohjælp

Efter i kun 4½ måned at have været en del af Dansk Autohjælp er Redningsgården ApS i Spøttrup, som især er blevet kendt for deres First Responder Unit, trådt ud af samarbejdet med øjeblikkelig virkning. Redningsgården er utilfreds med mængden af opgaver, som samarbejdet har medført. 

“Vi regnede som givet med, at man kunne stole på en så stor virksomhed som Dansk Autohjælp, eller rettere selskabets ledelse, men det har desværre  vist sig langt fra at kunne holde stik”, siger Michael Halle fra Redningsgården. “Vi føler os ganske enkelt taget ved næsen. Først stiller man os i udsigt at vi vil få et distrikt i en størrelse der berettiger til 5-6 fuldtidsansatte alene til landbrugsassistancer, og  måneder efter aftalens indgåelse viser de konkrete tal, at der knap er plads til en deltidsansat” siger han.

Michael Halle lægger ikke skjul på, at han er dybt rystet og meget skuffet over Dansk Autohjælps ledelse, med hvem alle aftaler er indgået, og retter i den forbindelse en skarp kritik af specielt selskabets direktør. “Set i bakspejlet burde vi nok have været langt mere opmærksomme på, at Dansk Autohjælps overtagelse af det tidligere Dansk Rednings Tjeneste, som vi etablerede i sommeren 2000, tilsyneladende kun var en måde at få os ud af markedet på”, siger Michael Halle.

Redningsgården varsler nu et retsligt efterspil med et erstatningskrav i millionklassen. Redningsgården, der har egne stationer i Bording og i Salling-området, vil nu søge andre samarbejdspartnere.

Annonce