Borgmester takker for beredskabets indsats efter oversvømmelser

Arkivfoto

Den største beredskabsindsats i Hjørring Kommune i mange år er ved at være afsluttet efter adskillige døgns kamp mod vandmasserne. Mange medarbejdere og frivillige fra beredskabet har været indsat, og borgmester Arne Boelt takker for indsatsen – og fremhæver hjælpen fra Beredskabsstyrelsen.

”Rigtig mange har været direkte indsat. Det gælder kommunens egne folk, politiet, og Beredskabsstyrelsens folk fra hele landet. Men også mange andre har hjulpet til. Restauranter, bagere m.fl. har beredvilligt åbnet dørene, og sørget for at trætte indsatsfolk kunne bespises. Men for mange er det ikke slut endnu. Mange boligejere og virksomhedsejere kommer til at leve under virkningerne længe endnu. Huse skal tørre, indbo forsøges reddet og mange ødelagte ting skal laves, så de berørte igen kan komme tilbage til en hverdag”, skriver borgmester Arne Boelt.

Også kommunen har et kæmpe oprydningsarbejde. ”Vi er ved at gennemgå berørte veje og broer, for at danne et overblik over skaderne, og mange reparationsarbejder er allerede i fuld gang. Men også planer og procedure skal have et servicetjek, så vi er sikre på, at alle erfaringer fra regnvejret indarbejdes”, fortæller borgmesteren.

”Jeg vil gerne udtrykke en kæmpe tak til alle der har hjulpet og kæmpet. Tak for indsatsen og den måde opgaverne er løst på. Alle er gået til opgaverne med energi og smil på læben. Beredskabsstyrelsens indsats har været præget af stor professionalisme med dygtige værnepligtige med en tårnhøj arbejdsmoral. En uvurderlig ressource for Hjørring Kommune i den ekstreme situation”, slutter Hjørrings borgmester.

Annonce