Fredericia Kommune vil takke beredskaber for assistance ved storbrand

Google Maps
Brandstationen i Fredericia. Arkivfoto

På fredag vil Fredericia byråd takke alle involverede i rednings- og oprydningsarbejdet ved storbranden på Fredericia havn i sidste uge. Flere hundrede medarbejder fra brandvæsener, politi, Hjemmeværnet og andre deltog i den omfattende indsats, og de inviteres nu til et uformelt arrangement med Fredericias borgmester som vært.

​Onsdag den 3. februar 2016 blev Fredericia Havn ramt af en voldsom brand. Kun en hurtig og professionel indsats fra det samlede beredskab betød, at det alene skete materiel skade. Den flere dage lang indsats med slukning og oprydning markeres på fredag ved et uformel arrangement i Fredericia Idrætscenter, hvor borgmester Jacob Bjerregaard er vært.

”Vi skylder vores beredskab, politi, Hjemmeværn og alle de mange, der har gjort en ekstraordinær indsats for Fredericia, en kæmpe tak. Derfor inviterer vi alle, der har hjulpet og byens borgere til et fælles arrangement, hvor vi kan vise vores taknemmelighed”, fortæller borgmester Jacob Bjerregaard.

Blandt de inviterede er blandt mange andre Trekantområdets Brandvæsen, Sydøstjyllands Politi og Hjemmeværnet.

Arrangementet bliver afholdt i HAL 1 i Fredericia Idrætscenter fredag den 12. februar 2016 kl. 15. Der bliver serveret en øl eller vand og en pølse til gæsterne.

Annonce