Konsolidering: Dansk Brandteknik bliver opkøbt af sikkerhedsgigant

Efter 75 år som et selvstændigt, dansk selskab indenfor brandmateriel, førstehjælp og gasdetektering bliver Dansk Brandteknik og selskabets 43 medarbejdere nu en del af den internationale sikkerhedskoncern Securitas AB med 370.000 medarbejdere. De to selskaber ser et stort potentiale i at kunne sælge hinandens produkter til deres ca. 10.000 kunder i Danmark.

Konsolideringen på det danske sikkerhedsmarked fortsætter med svenske Securitas’ opkøb af Dansk Brandteknik. Dansk Brandteknik havde i 2020 en omsætning på over 60 mio. kr., og ifølge parterne har Securitas betalt 110 mio. kr. for det danske selskab.

Dansk Brandteknik beskæftiger 43 medarbejdere, og under det nye ejerskab fortsætter selskabet som et selvstændigt forretningsben under Securitas.

”Securitas har gennem hele processen virkelig vist os, at de har respekt for det, som vi har opbygget, og at de samtidig ser muligheder for at videreudvikle Dansk Brandteknik. Det er i høj grad medarbejdernes fortjeneste, at vi er nået så langt i vores anstrengelser for at hjælpe kunderne til et bedre sikkerhedsniveau, og det skal de have stor ros for”, siger Ralf Dujardin, der er adm. direktør i Dansk Brandteknik.

Tilsammen har Securitas i Danmark og Dansk Brandteknik knap 10.000 kunder, fordelt med 2.200 kunder hos Securitas og 7.500 kunder hos Dansk Brandteknik. Securitas har har især kunder blandt de større virksomheder og organisationer, mens hovedparten af Dansk Brandtekniks kunder er små og mellemstore virksomheder. Derfor ser Securitas betydelige vækstmuligheder i, at de to selskaber nu vil kunne tilbyde hinandens ydelser på tværs af kundegrupperne.

Annonce