Horsens-ambulancer flyttes ikke til Falck-stationen

Google Maps

Selv om Falck har overtaget Responce, så er der ikke umiddelbart planer om at flytte ambulancerne i Horsens fra byens brandstation til Falck-stationen. Responce har indgået en lejeaftale med kommunen, og Falck kan spare lejen ved at flytte ambulancerne til Falck-stationen, men indtil videre bliver de fem ambulancer på brandstationen.

Sidste år nedlagde Responce selskabets egen station i Horsens, og i stedet flyttede byens fem ambulancer og 50 ambulancereddere ind på Horsens’ nyindrettede brandstation på Endelavevej.

Nu har Falck så købt Responce, og Falck har i forvejen en station i Horsens. Dermed kan Falck spare den leje, der nu betales til Horsens Kommune, ved at flytte ambulancerne fra brandstationen til Falck-stationen på Nørrebrogade. Men en sådan flytning ligger ikke umiddelbart i kortene, fortæller Falcks regionsdirektør for Midtjylland, Gunnar Thykjær.

”Foreløbig er vi afventende. Det hele er nyt, og vi ønsker ingen ændringer nu og her, så alting kører videre i samme spor. Michael Kjær Sørensen er stadig administrerende direktør for Responce A/S, så det er ham, der skal komme med indstillinger, såfremt der skal ske ændringer på den front”, siger Gunnar Thykjær til Horsens Folkeblad.

Regionsdirektøren bekræfter dog også, at en flytning kan blive aktuel på et senere tidspunkt. ”Vi har som udgangspunkt købt en sund og veldrevet virksomhed, men det er klart, at vi på sigt vil se, om der ligger et eller andet potentiale i forhold til at optimere virksomheden og spare penge”, siger han.

Annonce