200 mister jobbet i Totempo-konkurs – kunder får næppe penge fra konkursbo

Konkursen i Totempo indebærer, at de tre tilbageværende selskaber nu er lukket og at al drift er indstillet med øjeblikkelig virkning. Det betyder, at kunderne ikke længere vil kunne få autohjælp eller få repareret biler. Samtidig er de omkring 200 tilbageværende medarbejdere blevet afskediget, ligeledes med øjeblikkelig virkning. Abonnenter kan anmelde deres eventuelle krav til konkursboets kurator, men de skal ikke regne med at få nogen penge.

“Desværre vil der sandsynligvis højest kunne blive tale om, at abonnenterne og andre kreditorer kan opnå en beskeden dividende, når boet efter Totempo er gjort op”, lyder vurderingen fra advokatfirmaet Kromann Reumert, som er kurator i Totempos konkursbo.

Omkring 60 kunder kører i øjeblikket rundt i låne- eller lejebiler, som er stillet til rådighed af Totempo. Kurator har besluttet, at disse biler skal afleveres på udlåningssteder i løbet af de næste tre onsdage mellem klokken 14 og 17. Herefter vil kundernes biler, som er indleveret til reparation hos Totempos autoværksted, blive udleveret mod fremvisning af original registreringsattest og personligt ID. Biler som er færdigrepareret vil blive faktureret. Kunder, hvis bil ikke er færdigrepareret, opfordres ligeledes til at afhente deres bil, da selskabet ikke længere kan tilbyde at reparere den.

Totempos leverandører vil i de kommende dage modtage et brev fra kurator med vejledning om, hvordan de skal anmelde deres krav.

Annonce