Falck-advokat skal se på besværlig bjergningsopgave

Efter seks dages forgæves arbejde med at bjerge to fastkørte gravemaskiner i Kartofte Mose ved Sakskøbing har Falck nu besluttet at indstille bjergningsarbejdet. I stedet tager Falcks advokat over, for redningskorpset vil have de forsikringsmæssige spørgsmål omkring maskinerne afklaret, før bjergningsarbejdet fortsætter.

Falck blev tilkaldt for en uges tid siden, da en gravemaskine var kørt fast i mosen. Ejeren havde først tilkaldt en anden gravemaskine, men den kørte også fast, og så fik Falck til opgave at bjerge begge gravemaskiner. Indtil videre er det dog ikke lykkedes, og undervejs har en Unimog og en UniMAN fra Falck også været kørt fast.

Egentlig havde Falck stillet i udsigt, at man tirsdag ville få de strandede gravemaskiner fri ved hjælp af fem bjergningsvogne. Men arbejdet er nu i stedet blevet indstillet, mens Falck undersøger køretøjernes forsikringsforhold.

”Vi har nu arbejdet i seks dage i området uden nogen form for fremgang, og vi har anvendt betydelige ressourcer på opgaven. Derfor har vi bedt vores advokat om at udrede de ansvarsmæssige forhold”, siger Klaus Kristensen fra Falcks kommunikationsafdeling til Folketidende.

Annonce