Ledelsen i Beredskab Fyn er nu udpeget

Beredskabschef Mogens Bjerregaard har nu udpeget de fem chefer, der sammen med ham selv skal udgøre den øverste ledelse af det kommende Beredskab Fyn. Beredskabet får en viceberedskabschef, en myndighedschef, en administrationschef, en uddannelseschef og en analyse- og projektchef, der dog først formelt tiltræder ved årsskiftet.

Beredskab Fyn oplyser, at den øverste ledelse kommer til at se således ud:

  • Viceberedskabschef: Hans Erik Nyfjord
  • Myndighedschef: Gerner Nielsen
  • Administrationschef: Jesper Guldhammer Nielsen
  • Uddannelseschef: Knud-Otto Westergaard
  • Analyse- og projektchef: René Cording Jensen

Det er den nye fynske beredskabschef, Mogens Bjerregaard, som efter grundige overvejelser og drøftelser har foretaget udpegningen.

”Holdet præsenterer en stærk fynsk løsning, udpeget blandt de nuværende ansatte. Det er et team af dybt motiverede og engagerede ledere, der vil gøre deres yderste for at skabe et godt beredskab for borgerne på Fyn og en god arbejdsplads for alle jer. Jeg glæder mig meget til det fremtidige samarbejde”, siger Mogens Bjerregaard.

Med udpegningen tages der hul på en ny etape af opbygningen af Beredskab Fyn, hvor der for alvor skal skabes konkrete rammer for et godt og robust beredskab.

De nye chefstillinger træder i kraft når selskabet er etableret den 1. januar 2016. Indtil da vil de udpegede chefer fortsætte i deres nuværende funktioner, men vil sideløbende have opgaver i forhold til opbygningen af det fælles fynske beredskab.

Annonce