Omkommet brandmand bisættes mandag

Deltidsbrandmand Ole H. Pedersen, der torsdag mistede livet under slukningen af en større markbrand, bliver mandag bisat fra Vestre Store Kapel i Aarhus. Efter ceremonien afholdes der mindehøjtidelighed på brandstationen i Aarhus. Det oplyser Østjyllands Brandvæsen, der samtidig takker landets brandstationer for at have markeret dødsfaldet med flagning på halv stang.

Beredskabsdirektør Lars Hviid fra Østjyllands Brandvæsen har i dag udsendt denne meddelelse til landets beredskaber:

”Kære kollegaer

Tusind tak for jeres mange hilsner og kondolencer i den svære tid efter den tragiske ulykke, hvor deltidsbrandmand Ole H. Pedersen mistede livet under slukning af en større markbrand torsdag d. 19. juli 2018.

Jeg vil ligeledes på vegne af Oles familie og alle kollegaer og medarbejdere ved Østjyllands Brandvæsen takke for den smukke gestus, da flagene på landets brandstationer fredag gik på halv til minde om og ære for Ole”.

Østjyllands Brandvæsen oplyser, at bisættelsen finder sted mandag den 30. juli 2018 kl. 13.30 fra Vestre Store Kapel i Aarhus. Efter ceremonien i kapellet afholdes der mindehøjtidelighed i remissen på brandstationen i Ny Munkegade.

Annonce