Tidligere beredskabschef skal få Beredskabsforbundet tilbage på sporet

Efter længere tids problemer får Beredskabsforbundet nu en ny struktur, hvor Roskildes tidligere beredskabschef, Carsten Iversen, i en nyoprettet stilling som direktør skal få forbundet tilbage på sporet. Carsten Iversen, der i dag er renovationschef i Aalborg Kommune, overtager ledelsen af Beredskabsforbundet pr. 1. marts 2017.

Beredskabsforbundet har tidligere besluttet at nedlægge stillingen som direktør, og i stedet har forbundet de seneste år været ledet af en sekretariatschef. Den seneste tid har forbundets landschef, Carsten Iversen, dog haft en central rolle i den daglige drift, og nu er det besluttet, at Carsten Iversen tiltræder en nyoprettet stilling som direktør for Beredskabsforbundet.

Carsten Iversen er 54 år, og han er i dag renovationschef i Aalborg. Tidligere har Carsten Iversen i 18 år været beredskabschef i Roskilde, men han valgte et opsige sin stilling i forbindelse med beredskabernes strukturreform, hvor han ikke lagde skjul på, at han ikke ville se en stilling som beredskabsdirektør i et fælleskommunalt beredskab som attraktiv.

”Vi har søgt en profil, som vi tror på kan skabe den nødvendige fremdrift og stabilitet i organisationen, og som har fokus på understøttelse af det frivillige arbejde og på udvikling og fremtidssikring af hele forretningsområdet, herunder en styrkelse af forbundets kapital, generelle robusthed samt fleksibilitet. Med Carstens erfaring, resultater og tætte relationer fra tidligere job, er vi sikre på, at vi har valgt den rigtige person til at stå i spidsen for en understøttelse af det frivillige og samfundsvigtige arbejde i Beredskabsforbundet”, siger forbundets præsident, Jan Johansen.

Annonce