BIOS har indgået lejeaftaler om yderligere syv stationer

BIOS er så småt ved at have stationsstrukturen på plads, efter at der i den seneste tid er indgået aftaler om leje af yderligere syv stationer. Dermed har BIOS placeringen af 30 stationer på plads, mens der endnu mangler afklaring om de fremtidige stationsfaciliteter i seks jyske byer. I to af byerne er der endnu ikke taget stilling til, hvor stationen kan placeres.

Inden for de seneste uger har BIOS forhandlet aftaler på plads om leje af ambulancestationer i syv byer. De nye stationer placeres her:

  • Aarup: Holmelund 32, 5560 Aarup
  • Bramming: Industrivej 52, 6740 Bramming
  • Glamsbjerg: Fredensvej 36, 5620 Glamsbjerg
  • Grindsted: Odinsvej 9, 7200 Grindsted
  • Løgumkloster: Aabenraavej 41, 6240 Løgumkloster
  • Nyborg: Vestergade 41, 5800 Nyborg
  • Rødding: Louisevej 13, 6630 Rødding

I alt er BIOS dermed i gang med at få indrettet nye stationer i 30 fynske og jyske byer. Tilbage står seks jyske byer, hvor der skal oprettes stationer, men hvor der endnu ikke er indgået lejeaftaler.

I Billund og Brørup er lejekontrakterne underskrevet af BIOS, og selskabet forventer at få udlejers underskrift i næste uge. I Faaborg har BIOS lavet udkast til en lejekontrakt, som er til godkendelse hos udlejer. En lejekontrakt for en kommende BIOS-station i Haderslev er under udfærdigelse af den kommunale udlejer.

I Skærbæk og Toftlund arbejder BIOS med flere muligheder og er ved at tage stilling til, hvilken lokation, som man vil lægge sig fast på.

BIOS har tidligere meldt ud, at selskabet næppe kan nå at have færdigindrettede stationer i alle 36 byer, når det hollandske selskab skal overtage ambulancekørslen fra Falck den 1. september 2015. Derfor kan det blive aktuelt at anvende barakker og tilsvarende midlertidige løsninger i en overgangsperiode.

Annonce