Endnu ingen konkrete spor efter stenkast mod ambulance

Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi står fortsat uden konkrete spor, efter at der mandag aften blev kastet sten mod en ambulance i Aalborg. Episoden skete omkring kl. 20.30, blev der fra gangbroen over Humlebakken i Aalborg blev kastet en eller flere sten mod en ambulance, der kørte udrykning med en patient med hjertestop. En bil ført af en 69-årig kvinde blev også ramt, uden at der dog kom skader på hendes bil.

Politiet sendte straks patruljer til stedet, og patruljerne ledte efter 3-5 unge mennesker, som af både kvinden og et andet vidne var blevet set på broen. Formentlig var de unge mennesker kørende på knallerter.

Nordjyllands Politi leder fortsat efter de unge mennesker, der ifølge politiets oplysninger skulle have befundet sig på gangbroen. ”Dem vil vi naturligvis gerne tale med, så vi kan få afklaret deres rolle”, siger vicepolitiinspektør Poul Severinsen, der også opfordrer eventuelle andre vidner til at henvende sig til politiet.

”Vi beder om offentlighedens hjælp, fordi vi vil have fat i gerningsmændene, så vi kan få den form for stenkast stoppet. Det er meget farligt”, siger Poul Severinsen.

En hundepatrulje søgte forgæves efter de nedkastede sten. På ambulancen, der efterfølgende blev besigtiget på Aalborg Sygehus Syd, kunne politiet konstatere en mindre bule i taget bagerst på køretøjet.

Annonce