Falck skal nu også køre ambulancer i Spanien

Spanien bliver nu det 14. land, hvor Falck kører ambulancer. Falck har nemlig har købt et ambulanceselskab tæt ved Barcelona, og selskabet skal anvendes som platform til at løse yderligere ambulanceopgaver i Spanien. Falcks indtog på det spanske ambulancemarked sker gennem købet af 75 procent af to selskaber tilhørende Grup VL, som er førende inden for private sundhedsydelser i regionen Catalonien i det nordøstlige Spanien. De to selskaber har godt 200 medarbejdere og råder over 70 ambulancer til såvel akutte udrykninger som patientbefordring.

”Vi har sikret os et stærkt udgangspunkt for at gøre Falck fortjent til at løse yderligere ambulanceopgaver i Spanien. Vores nye partner har et dybtgående kendskab til spansk ambulancedrift og sætter som Falck en ære i at yde den bedst mulige omsorg over for patienterne”, siger Falcks koncernchef Allan Søgaard Larsen.

Falck foretager opkøbet sammen med spanske Grupo Dominguis, som Falck siden 2007 har samarbejdet med inden for industrielle brandberedskaber. I Spanien forebygger og slukker Falcks medarbejdere brande på atomkraftværker og inden for flere andre industrier.

Annonce