Falck skal slukke brande på atomkraftværker og bilfabrik i Spanien

Falck Industrial Fire Services har for nylig vundet to kontrakter med kunder i atomkraft- og bilindustrien i Spanien. Falck Industrial Fire Services har været til stede i Spanien siden 1990, da den første kontrakt blev underskrevet. Denne kontrakt, som indeholder brandslukning og -træning samt levering af køretøjer og andet udstyr, har Falck nu genvundet i et udbud.

Med forlængelsen af den eksisterende kontrakt frem til udgangen af 2020 skal Falck fortsat slukke brande for ANAV, som driver to atomkraftværker, Vandellós II og Ascó, i Tarragona-provinsen.

Ud over kontrakten med ANAV har Falck i Spanien for nylig vundet en kontrakt med Seat i Barcelona. Denne kontrakt løber i tre år fra 1. oktober 2018. Inden for bilindustrien i Spanien har IFS i forvejen kontrakt med Daimler-Mercedes.

“Disse to kontrakter er vigtige milepæle for Falck Industrial Fire Services i Spanien. Atomkraft er en høj-risiko-industri, hvor brandforebyggelse og -slukning er endnu mere kritisk end i de fleste andre industrier. Falck er nu førende inden for brandservice i denne industri i Spanien, Belgien, Tyskland og Sverige, og atomkraftindustrien spiller en væsentlig rolle i vores fremtidige strategi. Når det gælder bilindustrien, så har Spanien Europas næststørste produktion, og vi er meget glade for at have vundet endnu en kontrakt i denne vigtige industri”, siger Stig Tiedemann, der er chef for Falck Industrial Fire Services.

Falck Industrial Fire Services er til stede i 18 lande og driver 66 lokale brandværn.

Annonce