Falck udnævnt til en af Danmarks største eksportsuccesser

Med udgivelsen af Danmarks Eksportkanon, der fortæller hemmeligheden bag Danmarks eksport-dna, har Falck fået en plads på listen over landets 30 største rollemodeller inden for dansk eksport. De centrale spørgsmål, der ligger bag den nye eksportkanon, er: “Hvad er det, vi kan i Danmark? Og hvem og hvad skal Danmark leve af?”. Udenrigsministeriet og tænketanken Mandag Morgen har sammen med fremtrædende erhvervsledere og førende eksperter svaret på spørgsmålene, og sammensat en liste over Danmarks største eksportsuccesser.

I maj og juni blev 300 danske eksportvirksomheder indstillet til at være en del af kanonen. Det kortede man ned til et felt på 50 virksomheder, hvorefter udvalget fandt frem til den endelige liste på 30 – og her var Falck iblandt.

Falcks placering i Danmarks Eksportkanon får følgende ord med på vejen fra Thomas Bustrup, direktør i Dansk Industri: “Falck leverer en række ydelser, deriblandt nogle livsnødvendige, der er helt afhængige af, at folk er trygge ved dem. At Falck har fået så stor succes, er kun muligt på grund af den stærke ledelseskultur, der kendetegner virksomheden, og som medfører en meget høj troværdighed”.

Annonce