Ny vagtcentralchef hos Region Midtjylland

Foto: Henrik Brøns

Region Midtjylland har ansat Tina Arentzen Bjerre som ny vagtcentralchef for regionens AMK-vagtcentral.  Hun kommer fra en stilling som ledende bioanalytiker på Regionshospitalet Horsens og har desuden haft ansvaret for at opbygge og lede COVID-19-testcentret i Horsens. Tina Arentzen Bjerre skal sammen med den ledende overlæge stå i spidsen for drift og udvikling af vagtcentralen.

Tina Arentzen Bjerre, som i dag er afdelingsleder i Blodprøver og Biokemi på Regionshospitalet Horsens, starter i det nye job medio august. Hun har tidligere i en årrække arbejdet på Aarhus Universitetshospital, ligesom hun har erfaring med almen praksis fra Sundhedsprojekt Ebeltoft, som forskede i forebyggende helbredsundersøgelser. Hun er 51 år og bor i Harlev med sin mand og deres fælles datter.

”Jeg brænder for at udvikle og motivere medarbejderne og skabe en samarbejdskultur, hvor alle ser sig som del af et hold og en vigtig ressource i opgaveløsningen. Min tilgang er, at trivsel og patientsikkerhed går hånd i hånd. Medarbejdernes trivsel og motivation er med til at sikre høj faglig kvalitet og et serviceniveau, hvor patienter og samarbejdspartnere oplever at have fået lidt mere end de forventede”, siger Tina Arentzen Bjerre.

Præhospital direktør Henning Voss glæder sig til samarbejdet:

”Med Tina får vi en erfaren leder, som har indgående kendskab til udfordringerne med at drive og udvikle en afdeling, der ligesom AMK-vagtcentralen er kendetegnet ved dels stor afhængighed af velfungerende IT, dels drift 24/7. Derudover har Tina et særligt fokus på trivsel og udvikling af det gode arbejdsmiljø, som er en kerneopgave i Præhospitalet og en vigtig forudsætning for, at medarbejderne kan levere den bedst mulige service til borgerne”, siger Henning Voss.

AMK-vagtcentralen i Region Midtjylland modtager dagligt omkring 700 opkald, hvoraf ca. en tredjedel er opkald på 1-1-2 fra borgere. Desuden modtages ca. 600 opkald dagligt til kørselskontoret.

Annonce