Fire på sygehuset efter sammenstød mellem akutbil og personbil

Falcks akutbil fra Grindsted stødte søndag ved 15-tiden sammen med en personbil, da akutbilen med udrykning kørte i retning ad Billund. Ifølge de foreløbige oplysninger skete der en misforståelse mellem akutbilens og personbilens fører, således at ambulanceredderen troede, at personbilen, som var ved at svinge, havde set akutbilen og holdt tilbage. Det var imidlertid ikke tilfældet, og akutbilen ramte derfor med stor fart personbilen i siden.

Ulykken skete omkring kl. 14.45 ved Brunbjergvej midt mellem Grindsted og Billund. Det var her, at en lille blå Chevrolet var ved at dreje væk fra Grindstedvej, da akutbilen ville overhale den og endte med at ramme den i siden. Akutbilen blev derefter slynget ud i grøften. Der skete betydelige skader på både personbil og akutbil, og en person blev tilsyneladende fastklemt ved ulykken.

Fire ambulancer og en akutlægebil blev sendt til stedet, og fire personer er blevet kørt til skadestuen. En bilinspektør er blevet tilkaldt for at fastslå årsagen til ulykken.

Annonce