Sigtelse: Falck-redder voldtog beruset 17-årig i ambulance

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har sigtet en Falck-redder for at have voldtaget en stærkt beruset 17-årig pige i en ambulance på vej til skadestuen. Redderen nægter sig skyldig i voldtægt, men indrømmer, at han havde sex med teenagepigen i ambulancens bårerum, mens hans kollega kørte mod Slagelse Sygehus. Men den 17-årige gik selv med til akten, påstår redderen, der efter en suspendering har sagt sin stilling op.

”Jeg kan bekræfte, at vi har fået en anmeldelse, hvor en 17-årig er blevet forulempet i en ambulance. Vi har sigtet en ambulanceredder for voldtægt”, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Ifølge avisen fandt det formodede sexovergreb sted den 1. september 2013, hvor den 17-årige blev hentet af en ambulance efter en fest, da hun var meget beruset. Pigen havde en veninde med i ambulancen, men veninden sad på passagersædet, og da skydelågen mellem bårerummet og ambulancens førerhus var lukket, kunne hverken hun eller den anden redder se eller høre, hvad der foregik.

Ekstra Bladet skriver, at den 17-årige pige på Slagelse Sygehus sagde, at der var sket noget »mærkeligt« i ambulancen, og at hun følte, at hun var blevet »bedøvet«. Politiet blev herefter involveret i sagen. Efterforskningen er stadig i gang, og ifølge Søren Ravn-Nielsen har der ikke været grundlag for at varetægtsfængsle ambulanceredderen.

Annonce