Trykket stemning efter dødsulykke

Arkivfoto

Blandt Falck-redderne i Nordjylland er der en trykket stemning, efter at en kollega var indblandet i en ulykke, hvor en 16-årig dreng mistede livet. “Der går mange tanker igennem hovedet på medarbejderne efter denne tragiske begivenhed. Det er en meget uvant situation, vi pludselig står i”, siger Falcks regionschef i Nordjylland, Diana Sørensen. Hun forklarer, at Falck i Nordjylland før har oplevet at være involveret i ulykker, men at man aldrig har oplevet, at Falck-medarbejderne har været involveret i ulykker, hvor der er kommet personer til skade.

“Det er selvfølgelig en meget underlig situation, når en af Falcks biler holder der, når vi kommer ud til en ulykke”, siger Diana Sørensen til Nordjyske.

Falck afventer nu politiets tekniske undersøgelser af ulykken, hvor en Unimog med skiltetrailer angiveligt skulle have kørt over for rødt med udrykning på vej til et uheld i Limfjordstunnelen. En 16-årig dreng kørte på sin knallert ind i Unimog’en og mistede livet. Søndag blev Falck-redderen, der var fører af bilen, sigtet for uagtsomt manddrab.

Annonce