Brandmændenes OL kommer til Aalborg

Fra den 7. til 14. september 2024 vil brandmænd fra hele verden fylde idrætsanlæg og centrale pladser i Aalborg, når The World Firefighters Games 2024 bliver holdt i den nordjyske hovedstad. I øjeblikket er der tilmeldte fra 51 forskellige nationer. Arrangørerne forventer, at der vil være mellem 2.000 og 3.000 deltagere.

Sponsoreret indhold fra Firefighters Games Aalborg 2024

Brandmændenes OL kommer til Aalborg i september 2024.

Og hvad dystes der så i? Ja, der er et meget omfattende idrætsprogram med mere end 50 discipliner. Du kan finde kendte sportsgrene som tennis, løb og fodbold. Samtidig er der også mere eksotiske aktiviteter som kast med hestesko, SUP og vandpolo. Sidst, men ikke mindst, er der særlige brandmandsdiscipliner som for eksempel bucket brigade, stairrun og toughest firefighter alive. Her er det den enkelte brandmands evner til blandt andet at forcere forhindringer, trapper med videre, der bliver sat på en prøve.

Særligt tilbud til danske brandmænd

Arrangørerne kunne godt tænke sig et se et bredt felt af danske deltagere, så der også bliver høstet medaljer til Danmark som værtsland.

Derfor er der et særligt tilbud til dig som dansk brandmand, der deltager. Du får en fed WFG 2024 Denmark t-shirt og hoodie, så du og dine danske kollegaer kan genkende hinanden. Derudover kan du deltage i et ryste-sammen arrangement for alle danske deltagere i Games Village.

Du får selvfølgelig ligesom alle deltagere:

  • Adgang til at vælge mellem 50 forskellige idrætsaktiviteter – du kan deltage i alle dem, du vil.
  • Parade gennem Aalborgs gader i fællesskab med dine danske kollegaer under åbningsceremonien.
  • Adgang til Games Village med masser af aktiviteter og underholdning.
  • Gratis transport med kollektiv trafik under arrangementet i Aalborg.
Hvem kan deltage?
  • Ansatte ved beredskaber, brandmænd: Nuværende, pensionerede, fuldtids- og deltidsansatte samt frivillige brandmænd og familiemedlemmer.
Deltagergebyr
  • Deltager: 1.390 kr.
  • Ledsager (ingen deltagelse i idræt): 590 kr.
Tilmelding
  • Tilmeld dig på www.wfg2024.dk
Yderligere informationer

Annonce