18 stationer bryder med Dansk Autohjælp – og danner ny konkurrent

Konkurrencen på det danske marked for autohjælp bliver yderligere skærpet, når 18 stationsejere forlader SOS Dansk Autohjælp og stifter en ny virksomhed, der vil udbyde landsdækkende autohjælp fra 20 stationer. Den nye virksomhed, Redning Danmark, vil koncentrere sig om erhvervskunder, og blandt stifterne er flere af dem, der i sin tid var med til at stifte Dansk Autohjælp.

Det er en ny struktur i SOS Dansk Autohjælp, som nu får 18 stationsejere – der i alt råder over 20 stationer – til at forlade Dansk Autohjælp og i stedet stifte Redning Danmark.

Redning Danmark vil fra de 20 stationer betjene erhvervskunder med alle former for autohjælp. Den nye virksomhed vil blive etableret i august, når de forskellige stationsejeres kontrakter med SOS Dansk Autohjælp udløber. Indtil da kører stationerne fortsat for Dansk Autohjælp.

”Mange af disse reddere har drevet deres stationer gennem flere generationer og er meget glade for, at de fremover fortsat kan yde vejhjælp over hele landet. Vi glæder os til at tilbyde erhvervskunder landet over fleksible løsninger til en konkurrencedygtig pris”, siger Søren Peters, der er adm. direktør i Redning Danmark.

Annonce