Iværksætter stort efteruddannelsesprogram for autoreddere

I det kommende års tid skal 220 medarbejdere fra Viking Assistance igennem et stort efteruddannelsesprogram, som kommer til at bestå af 10 forskellige kurser. Viking er en ny aktør på det danske marked for autohjælp, og efteruddannelsen skal sikre, at redderne på de mange nye stationer, som er etableret på kort tid, får et ensartet fagligt niveau.

Siden Vikings indtog på det danske marked i 2014 har det norske selskab etableret et landsdækkende net af stationer. Men der er stor forskel på medarbejdernes faglige niveau, så derfor vil Viking nu satse på efteruddannelse.

”Efteruddannelse er vigtig på et konkurrencepræget marked. Nogle medarbejdere er langt fremme og nogle mangler et eller to kurser for at komme på niveau. Målet er at sikre, at kvaliteten af Viking Assistances ydelser bliver på et endnu højere og mere ensartet niveau. Vi har lavet en ambitiøs efteruddannelsesplan og starter med de første uddannelser den 18. februar”, fortæller Dukica Johansen, der er direktør for Viking i Danmark.

Efteruddannelsen gennemføres i et samarbejde med Rescue Center Denmark i Esbjerg, der er kompetencecenter for autohjælp og bjærgning.

”Vi har etableret en uddannelsesløsning med systematisk opkvalificering af Vikings medarbejdere. Det er en pæn stor opgave for 220 medarbejdere, der fordeler sig på 10 forskellige kurser. Vi har i samarbejde med virksomheden lavet en kompleks uddannelsesplan, der er tilpasset den enkeltre medarbejders behov. Planen løber fra februar 2016 til sommeren 2017. Så har vi nået de mål, Viking har sat for deres medarbejdere”, siger afdelingschef Bjarne Knudsen fra Rescue Center Denmark.

Annonce