Ny konkurs hos nordjysk autohjælpsvirksomhed

Arkivfoto

På adressen Sagavej 9 i Gistrup ved Aalborg er der registreret en række autohjælpsvirksomheder med samme ejerkreds. Selskaberne udfører blandt andet autohjælp for Redning Danmark og som underleverandør for Falck. Nu er der så for tredje gang på få år et af selskaberne, som er gået konkurs – denne gang et selskab med 12 ansatte.

De mange autohjælpsvirksomheder i Gistrup har det til fælles, at de er ejet af holdingselskaber, hvor Naree Henriksen fra Aars er registreret som deres ejer.

Den seneste konkurs har ramt selskabet Redning Nord ApS. Det blev stiftet i 2022, og ifølge den seneste opgørelse har det 12 ansatte. Men den 1. december 2023 afsagde Skifteretten i Aalborg konkursdekret over selskabet.

Skiftede navn lige før konkursen

Et andet af Naree Henriksens holdingselskaber overtog i 2021 selskabet Redning Danmark Nord A/S der tidligere var ejet af Redning Danmarks adm. direktør, Uffe Dalsgaard.

Efter fem måneder gik dette selskab konkurs, men aktiviteterne overgik til det nye selskab Redning Danmark Nord ApS, der var stiftet blot to dage forud for konkursen, men altså bortset fra selskabsformen havde præcis samme navn. Dette selskab eksisterer stadig, men har ifølge oplysningerne i selskabsregisteret ingen ansatte.

I oktober 2022 var det så selskabet Redning Danmark Aars ApS, som gik konkurs. Dette selskab var også ejet af Naree Henriksen og havde Leif Henriksen som direktør. Redning Danmark Aars ApS havde på konkurstidspunktet 14 ansatte.

Tilbage på Sagavej 9 i Gistrup er nu Redning Danmark Nord ApS samt et selskab, der tidligere på året skiftede navn til ABC Redning. Det er en enkeltmandsvirksomhed, der tidligere hed Redning Danmark Nord.

Annonce