Redningsgruppens konkursbo har gæld på 10 mio. kr. – og ingen aktiver

Konkursboet efter Redningsgruppens holdingselskab har i alt en gæld på næsten 10 mio. kr., mens der ikke er nogen form for aktiver tilbage. Det fremgår af en opgørelse fra konkursboets kurator. Det eneste egentlige aktiv lader til at være en Audi A8, men den har kurator ikke taget med i opgørelsen, da den tilsyneladende er forsvundet.

Selskabet Redningsgruppen A/S Danmark Holding med direktør Henrik Kalmer i spidsen var holdingselskab for Redningsgruppens aktiviteter, men den 1. oktober 2014 blev selskabet taget under konkursbehandling.

Advokat Christian Jul Madsen fra Kromann Reumert i Aarhus er kurator for konkursboet, og af en opgørelse, som han har udarbejdet, fremgår det, at der i alt er gæld for 9.990.118 kr. Kreditorernes identitet er ukendt, men konkursbegæringen blev indgivet af Nordea.

Opgørelsen viser også, at Redningsgruppen i praksis ikke har nogen som helst aktiver tilbage. Eneste mulige aktiver er en Audi A8, som ifølge motorregisteret tilhører selskabet, men det har ikke været muligt for kurator at finde Audi’en. Heller ikke domænet til selskabets hjemmeside vurderer kurator som et reelt aktiv.

Trods konkursen er Redningsgruppens hjemmeside stadig aktiv – og der sælges fortsat abonnementer fra hjemmesiden. Det sker under selskabsnavnet Redningsgruppen A/S, der imidlertid ikke findes i Det Centrale Virksomhedsregister. Også Redningsgruppens Facebook-side er fortsat aktiv, og her finder man denne beskrivelse af selskabet: “Vi er det alternative valg til hurtig og ansvarsbevidst hjælp til kunder i hele Danmark. Vi tror på omkostningsbevidsthed”.

Annonce