Beredskabsforbundet har fået ny vicelandschef

Bjarne Laustsen (tv.) og Niels Bonde (th.)

Præsidenten for Beredskabsforbundet, Bjarne Laustsen, har udpeget den nyligt pensionerede kolonnechef Niels Bonde til ny vicelandschef for Beredskabsforbundet. Niels Bonde har med sine 38 års ansættelse i Beredskabsstyrelsen en solid baggrund inden for redningsberedskabet og har blandt andet arbejdet tæt sammen med frivillige under sin udsendelse som forbindelsesofficer til Indien i 2001 efter et jordskælv i staten Gujarat.

”Jeg er stolt over, at det er lykkedes at få Niels Bonde med i Beredskabsforbundets Præsidie. Hans kompetencer igennem en lang karriere i det statslige beredskab vil komme Beredskabsforbundet til stor gavn. Niels er kendt for sine gode organisatoriske evner. Han var den sidste brik der skulle til, for at få samlet et professionelt Præsidie, som kan medvirke til, at udvikle Beredskabsforbundet i en retning, hvor det civile beredskab, beredskabsaktørerne og borgerne skaber et robust samfund”, siger landschef Carsten Iversen.

”Det er med allerstørste fornøjelse at jeg som præsident for Beredskabsforbundet kan udnævne Niels Bonde til ny vicelandschef. Han passer perfekt ind i det nye hold, som sammen med en ny præsident skal stå i spidsen for de 7.000 frivillige i Redningsberedskabet. Præsidiet består herefter, ud over mig selv, af landschef Carsten Iversen, vicelandschef Stine Arenshøj og nyudpeget vicelandchef Niels Bonde. Både det geografiske og ligestillingsmæssige, og ikke mindst hans store faglighed gennem 38 års ansættelse, gør Niels Bonde yderst kvalificeret”, siger Bjarne Laustsen, som tilføjer, at Niels Bonde havde sæde i Redningsberedskabets Strukturudvalg.”

Niels Bonde tiltræder hvervet med det samme.

Annonce